Islamofobija u Indiji: Hindu mušrici oskrnavili džamiju u Madhya Pradeshu (video)

381

Video snimak koji je postao viralan na socijalnim mrežama prikazuje hindu mušrike (politeiste) kako skrnave džamiju u Madhya Pradeshu u Indiji. Dok nekolicina mušrika skida zastavu sa minareta i pokušava da ga demolira, drugi uz ovacije veličaju svoje božanstvo Ram.

Za to vrijeme, državna policija mirno nadgleda situaciju da kojim slučajem neki musliman “terorista” ne poremeti slavlje.

Na vlasti u Indiji su ultra nacisti koje predvodi Narendra Modi, veliki prijatelj saudijskog de facto vladara Muhammeda bin Selmana.

Bin Selman i Narendra Modi
Dva taguta, dva zakleta neprijatelja islama: saudijski princ i de facto vladar Saudijske Arabije Muhammed bin Selman (lijevo) i njegov brat Narenadra Modi (desno na slici), premijer Indije i vođa hindu mušrika

Prizori u kojima hindu divljaci uz blagoslov vlasti i policije uništavaju ili demoliraju džamije u Indiji su postali svakodnevnica.

Treba li također napomenuti da Bin Selman, Sisi i Nahjan, vladari tri utjecajne arapske zemlje, podržavaju Narendru Modija u svom divljačkom pohodu na islam i muslimane. Isti ovi vladari imaju ideološku podršku murdžijske sekte, koja sebe prikazuje sljedbenicima sunneta, a proglašava tekfirovcima i haridžijama one koji ovakve diktatore, izdajnike i tagute ne smatraju muslimanima?

Vijesti i članke o hindu terorizmu i genocidu nad muslimanima Indije i Kašmira možete pratiti na linku ovdje.

(Put vjernika)