Zločini indijskih mušrika se nastavljaju: Za tri dana u Nju Delhiju zapaljeno 14 džamija

Popularno na sajtu

Nakon što je indijska vlada u decembru prošle godine donijela rasistički zakon o državljanstvu, koji je za cilj imao legalizaciju oduzimanja državljanstva i etničkog čišćenja muslimana koji vjekovima žive u ovoj zemlji (koja je uzgred, stoljećima bila muslimanska), izbile su mirne demonstracije muslimanske manjine u mjestima gdje su muslimani imali značajnije prisustvo.

Međutim, nacistička vlada premijera Modija, koji uživa simpatije saudijskog princa diktatora Muhammeda bin Selmana, angažirala je policiju da zaustavi ove demonstracije.

Nakon što policija nije bila u stanju ugušiti mirne demonstracije muslimanskih građana, nacistička vlada je regrutovala hinduističke idolopoklonike da nasiljem uguše demonstracije. Tako su obožavaoci krava i pacova dobili priliku da se pod zaštitom države iživljavaju nad muslimanima i svetinjama islama, a država bi ostala “čista”, jer to nisu uradile njene zvanične institucije.

U napadima ovih hindu mušrika na muslimane ubijeno je i ranjeno više stotina muslimana, dok je više desetina džamija spaljeno i demolirano, mahom u Nju Delhiju. Mušrici su ubijali muslimane i palili džamije uz pokliče: “Živio bog Ram!”

Zločine hindu mušrika snimile su mnogobrojne kamere, a video snimci su obišli svijet putem socijalnih mreža. Pakistanski premijer je pozivao svijet da zaustavi genocid nad muslimanima Indije, ali svijet nije pokazao nimalo razumijevanja.

Zbog brutalnosti i nasilnih scena, nećemo snimke objavljivati ovdje, ali ćemo prikazati samo jedan video isječak sa snimcima zapaljenih i demoliranih džamija.

(DOAM / PV)

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz