Šta video o iživljavanju Asadovog borca nad životinjom otkriva o ubijenoj sirijskoj djeci?

1483

Video koji zadnjih dana cirkuliše socijalnim mrežama prikazuje stvarnu prirodu zločinačkog šiitskog-alevitskog režima Beššara el-Asada.

Video koji je šokirao mnoge ljude na svijetu prikazuje ljudsku zvijer u uniformi snaga Asadovog režima kako se na sadistički način iživljava nad bespomoćnom životinjom, baš kao što se prije toga iživljavao nad bespomoćnim ljudima.

Šiitsko-alevijska zvijer, dok se brutalno iživljava nad sirotom životinjom, ne krije zadovoljstvo zbog toga, te ispušta krike zadovoljstva propraćene smijehom njegovih drugova.

Nema šta – prava slika i prilika mentalnog sklopa šiitsko-alevijskih zločinaca inspirisanih ruskim sadizmom.

Video pogledajte ispod:

 

Kao što je rečeno, video je izazvao salvu osuda na socijalnim mrežama. Međutim, interesantno je napomenuti da su u isto vrijeme objavljene i fotografije sirijskog mališana ugljenisanog u ruskom terorističkom napadu na Han Šejhun u provinciji Idlib, ali ova fotografija nije izazvala ni deseti dio negodovanja kao što je video snimak torture malog magarca.

Fotografija sirijskog mališana ugljenisanog u zračnom udaru ruskih kršćanskih terorista na Han Šejhun, 17. decembra 2017. godine
Fotografija sirijskog mališana ugljenisanog u zračnom udaru ruskih kršćanskih terorista na Han Šejhun, 17. decembra 2017. godine

Očigledno, svijet je navikao na fotografije masakrirane i ugljenisane muslimanske djece, pa se više pažnje posvećuje magarcu nego djetetu. Zapravo, desetinama hiljada ubijene djece.

Možda će nakon ovog snimka neka od organizacija za zaštitu životinja stati u odbranu sirijske djece?

(Put vjernika)