VIDEO: Asadove snage silovale ženu pa potom tenkom pucale na nju

Popularno na sajtu

Kamere sirijskih aktivista su zabilježile mnogobrojne užasavajuće zločine režismkih snaga, od spaljivanja tijela demonstranata do bolnih snimaka djece koja polahko umiru od trovanja otrovnim gasom. Međutim, jedna od najbolnijih i najokrutnijih scena, koja neće ostaviti ravnodušnim i najtvrđa ljudska srca i koja će i na  ovom i na budućem svijetu svjedočiti o okrutnosti šiitsko-alevijskog režima spram bespomočnih civila je svakako scena žene koju Asadovi zločinci gađaju tenkom.

Zločinci šiitsko-alevijskog režima su oteli jednu muslimanku i njeno malo dijete. Ženu su zatim mučili i silovali. Nakon toga su joj pucali u stopala da ne bi mogla hodati. Potom su je bacili na ulicu koristeći je kao mamac kojim će natjerati mudžahide da iziđu iz skloništa i tako postanu meta njihovih snajperista.

U toku „akcije“ zločinci su udarali malo dijete koje je plakalo i pozivalo svoju majku u pomoć. Bespomoćna žena je uzalud pokušavala da ustane i pomogne svom djetetu – nije mogla da hoda. Nije ni slutila da je ona samo mamac za mudžahide. Najmanje dva mudžahida su poginula pokušavajući da spase ovu ženu.

Tužnu i okrutnu borbu za život bespomoćne žene paralelno je snimalo više aktivista, bilježeći tako jednu od najtužnijih scena u historiji ljudskog roda. Zločin kojeg su krvavim slovima ispisale zločinačke Asadove snage će ostati upamćen od strane svakog čovjeka na planeti koji u svojim prsima nosi ljudsko srce.

Molimo Uzvišenog Stvoritelja, Gospodara svemira veličanstvenog, da svima onima koji pogledaju ovaj video, a i dalje ostanu uporni u branjenju Asadovog režima podari tugu kakvu je osjetila ova žena dok je pokušavala da pomogne svom malom djetetu, i da ne otkloni ovu tugo od njih dok ne prestanu braniti zločince i teroriste!

Video snimak ovog srceparajućeg događaja može biti uznemirujući za slabe osobe.

 

(Put vjernika)

Ako ti je stalo do istine i želiš da budeš njen pomagač, podijeli ovaj članak sa drugima.

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz