VIDEO: Asadovi „hrabri“ vojnici se životinjski iživljavaju nad bespomoćnim ženama

Popularno na sajtu

Jučer je na Youtube servis objavljen još jedan u nizu video dokumenata o užasavajućim zločinima šiitsko-alevijskih vojnika sirijskog diktatora Bašara al-Asada.

Video prikazuje Asadove vojnike koji se, „kako to priliči muškarcima i vojnicima jedne časne vojske kakva je šiitsko-alevijska vojska sirijskog režima“, hrabro i bez imalo milosti životinjski iživljavaju nad nekoliko sunitskih žena.

Po svemu sudeći, radi se o zarobljenoj sunitskoj familiji, sastavljenoj od nekoliko muških članova i od tri žene: mlade djevojke, žene u srednjim godinama i starice. Žene se maltretiraju na najbrutalniji način, a na video snimku se najednom čuje vampirski smjeh šiitsko-alevijskog vojnika, nakon čega jedan vojnik na brutalan način odvodi mladu djevojku.

Sirijski aktivisti su mnogo puta izvještavali o životinjskim iživljavanjima i silovanjima sirijskih muslimanki, od strane šiitskih i alevijskih vojnika. Iako sirijski aktivisti navode približnu brojku od 40 000 silovanih žena, ukupan broj silovanih muslimanki je praktično nemoguće tačno utvrditi, jer mnoge žene, zbog stida ne prijavljuju silovanje.

Pomenuti video, na svoju odgovornost, možete pogledati ispod.

Ovakvih primjera „hrabrosti“ sirijskih vojnika je bezbroj i da ih administracija Youtube kanala ne briše, preplavili bi internet.

Sirijski pobunjenički borci su u više navrata uspjevali da uhvate zločince i izvedu ih pred kamere, a jedan od tih slučajeva je objavljen jučer. Radi se o pripadniku šabiha, šiitsko-alevijskih četnika, koji za račun Asada vrše najgnusije zločine koja je svijet rijetko kad u svojoj historiji zabilježio.

Pomenuti pripadnik šabiha je priznao silovanje 12 muslimanki.

(Put vjernika)

Prethodni članak
Naredni članak

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz