Reply To: Obavljanje namaza za imamom koji glasa na izborima

#9354
Anonimno
Neaktivan

Bushra post=3816 wrote: Brat Allahov rob je “zaprijetio” iz opravdanog razloga, jer mnogi su tako dolazili sa svojim stavovima i ignorisali vrlo konkretna pitanja, i na kraju neupuceni ne znaju vise gdje je pocetak a gdje kraj. Odgovori na pitanja, jer ne odgovaras samo njemu nego svima koji prate diskusiju. A prati ih vise nego sto mislis.

Upravo tako sestro Bushra. Mnogi dodju iznesu stavove, spuste tekfir, ne obaziru se na prepreke, na sartove, ne osvrcu se puno na upozorenja uleme i kad ih se zaustavi i upita da daju odgovor onda ga zaobilaze.

Posto je Hodza1 u bolnici to uzimam kao opravdan razlog da nema vremena, a sigurno je i zabrinut zbog slucaja kojeg ima, dat cu mu vremena i cekat cu da mi da odgovor. Ako pod izgovorom da mu ja prijetim zeli da izbjegne da pruzi jasan odgovor, a u isto vrijeme je spreman da nastavi diskusiju sa bratom @Andol, onda se tu moze naslutiti o cemu je rijec. Ali ipak, sacekat cu dok bude u boljoj prilici i rasterecen briga da pruzi odgovor.

Moj post @Hodza1 upucen tebi nije nikakva prijetnja nego jednostavno zelim da zaustavim izbjegavanje pruzanja odgovora. Spustio si tekfir, cak i na odredjene ciljane grupe, red je da sada pruzis argumentovan i jasan odgovor.