Reply To: Odg: Asadovi sejtani zakopali ziva muslimana.

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Asadovi sejtani zakopali ziva muslimana. Reply To: Odg: Asadovi sejtani zakopali ziva muslimana.

#8021
AvatarAnonimno
Neaktivan

Mislim da je ovo sramota za Islamske zemlje koje nijemo posmatraju kako se ubija jedan narod!! Ubijaju se muslimani koji cine vecinu u Siriji!! Zalosno je da postoje mnogi koji smatraju da je pobuna u Siriji inicirana iz Amerike i Izraela i da je to pobuna “Vehabija”. Sto reci drugo nego da su ti ljudi koji to smtraju veci neprijatelji Islam od kafira!! Kako prokomentirati to da Turska samo posmatra sto joj se desava u susjedstvu a ne smije da pomeri svoju vojsku kako bi zastitila muslimane. Cemu sluzi ta vojska za Tursku drzavu? To je dokaz da su muslimani ovim ponizeni u Siriji i da im je ostalo da cekaju samo pomoc kafira iz Amerike. Zar to nije zalosno? Osude se zavrsavaju samo u Hutbama i nista se ne preduzima kako bi se Sirijski muslimani oslobodili zuluma. Ispalo je da su Siije veci neprijatelji od krscana i zidova i da oni veoma mrze muslimane. Ovo ce ostaviti velike posljedice po odnose izmedju Siija i Sunnija. Mislim da se ne moze zajedno zivjeti i mislim da je jedini pravi put Ehli Sunnet i da je jedini nacin da se konacno odvojimo od Siijskog ummeta bas onako kako su se odvojili katolici i pravoslavci. Mislim da je to jedini nacin kako bi se rijesilo pitanje odnosa Siija i Sunnija.
Zalosno bi bilo kad nakon ovog rata muslimani ne bi uveli Serijat. Mislim da se Sirijski muslimani moraju boriti samo za Serijat i da ne trebaju slusati Ameriku. Ovo je zlocin visokih razmjera i ne samo sto je to zlocin nego je zlocin koji prevazilazi svaku okrutnost. Tolika mrznja od strane Siija nije vidjena odavno. Oni ne mogu biti nasa braca i oni ne mogu biti nas Ummet. Mislim da ovim moramo staviti tacku na nase odnose i da je bolje za Ehli Sunnet da se odvoji ili odbaci Siije kao hereticku grupaciju. Oni ne samo sto su heretici nego su i neprijatelji muslimana.

Najnoviji članci

Vjerničko oružje u borbi protiv šejtana

0
Prvo: Oprez Šejtan je vješti prljavi neprijatelj koji se trudi da zavede Ademovo potomstvo. Onoliko koliko budemo poznavali ovog neprijatelja, njegove ciljeve, sredstva i puteve...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes