Reply To: Odg: Casopis El Asr?

#8344
AvatarAnonimno
Neaktivan

Islam_tuzla post=2709 wrote:

Ti pričaš o tome da je zijad šerijatski lažov i prevarant a tvoj govor zvuči poput nekog uličara i psihičkog bolesnika a tvoj onaj tekst o zijadu masu grešaka i provala samo takvih.Ako se hoćeš uvjeriti u svoj nakaradni menhedž kojeg gradiš u mržnji prema da'ijama koje imaju potvređno znanje od uleme onda znaj da te neće u dobro odvest.Moj ti je savjet da se baciš na učenje arapskog jezika pa da poslušaš dersove prave i iskrene bogojazne uleme pa ćeš vidjet tko tu valja koga i tko je prevarant.

Prvo tvoj govor je tipicno ulicarski, a nije ni daleko od psihickog bolesnika kome pjena na usta izlazi od besnila.
A posto spominjes masu gresaka u tekstu koji je brat napisao, mi vas pozivamo da odgovorite serijatskim dokazima na te grijeske i da nam ukazete na istinu.
Vidim spominjes daije kojima je znanje potvrdjeno, i preporucujes dersove prave i iskrene bogobajazne uleme i kazees da da ce vidjeti ko je prevarant. Ako ovom recenicom ciljas na Zijada Ljakica ne mogu a da te ne upitam zar ne bese taj isti Zijad Ljakic koji je izjavio za Allahovog Poslanika sallallahu alejhi we sellem da je prije objave bio na dalaetu. Pa kada vam se taj isti Zijad spomene po losem hvata vas ludilo, pa me zanima gde vam je ta ljubomora prema Allahovom Poslaniku sallallahu alejhi we sellem ako ga volite, kojeg taj isti Zijad vrijedja izjavljujuci da je bio na dalaetu.
Samo zbog ove njegove izjave jee dovoljno svim muslimanima da ga mrze dok god javno se ne pokaje za tu izjavu.
A poznato je da je taj isti Zijad Ljakic poznat po mnogim zabludjelim stavovima.

Najnoviji članci

Libija: Francuski avioni bombardovali bazu Al-Vatija, Rusi okupirali naftno polje

0
Neimenovani vojni zvaničnik proislamske libijske vlade u Tripoliju, izjavio je tursku novinsku kuću Anadoly Agency (A) da su neidentificirani vojni avioni u noći subote na nedjelju izveli napad na bazu Al-Watiya.

Pratite nas na Facebooku

5,587LikesLikes