Reply To: Odg: Casopis El Asr?

Nova naslovna forums ISLAM Pitanja i odgovori o islamu Casopis El Asr? Reply To: Odg: Casopis El Asr?

#8348
AvatarAnonimno
Neaktivan

Problem je u tome sto je Zijad covjek bez karaktera. Nakon sto su mu nase daije ukazale, na prmijer, da je iznio na njih laz da nije dozvoljeno klanjati iza novotara i fasika, Yijad se nije udostojio da ni jednom rijecju ukaze da je tu pogrijesio i eto bar nessvjesno iznio neistinu na bracu. Pa hajde da se nije izvinio nego on svoju potvoru ponovo objavljuje i postavlja na svoj sajt. Evo sad je skoro na svojoj stranici postavio onaj svoj stari ders od orije 3 godine u kojem je potvorio bracu za pomenutu stvar.

To je samo jedan od mnogobrojnih primjera, sto ukazuje da je Zijad covjek bez karaktera, za raziku na primjer od Abdul Melika koji se povukao kada je vidio da je pogrijesio u nekim stvarima.

Zanimljivo je koliko se oni koji slijede Zijada bolje da poslusaju dersove ili odgovore nasih daija, dok su s druge strane sljedbenici ove dave bili pravedni pa poslusali i jednu i drugu stranu.

Najnoviji članci

Habbab ibn el-Erett – učitelj muslimana i strpljivi mudžahid

0
NJEGOVO IME I PORIJEKLO Njegovo ime je Habbab, sin je El-Erettov, a on Džendelov, a on Sa'dov, a on Hazimov, a on Ka'bov, a on...
Kur'an, muslimanka

Biranje životne saputnice

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes