Reply To: Odg: Iranski ambasador kod Cerića

#9921
Anonimno
Neaktivan

bosanski_musliman post=4491 wrote: vidim znate samo jedan ajet (VI VELIKI MUSLIMANI) i jedan hadis koji stalno ponavljate,poslat cu vam ja Sahih Buhari i Sahih Muslim pa da imate vise ajeta i hadisa koje ce te nama kjafirima,tagutima,prljavim bošnjacima,maturidijama ponavljat .

Daj covjece razradi malo strategiju kad zelis da nas oblatis i pokazes javnosti kako se vodi “dobra” diskusija sa “tekfirovcima”. Papir, olovka, vrijeme, mucni glavom i onda nastup na forumu.

Sto se nas tice mi nismo rekli da smo mi jedini muslimani i da smo samo mi i niko vise u pravu. Ono sto smatramo neispravnim kod drugih za to iznesemo dokaze. Medjutim kod tebe i slicnih tebi, poluucenih mukalliida (slijepih sljedbenika) glavni dokazi su otrcane i izlizane fraze koje kao da jedni drugima ponvaljate dok ispijate kahve i cajeve na sijelima. I kada bi mi sudili o daijama koje slusate na osnovu vas i vasih postupaka, kao sto vi donosite generalni sud o daijama koje mi slusamo na osnovu postupaka pojedine brace, zamisli onda sta bi mi mogli sve reci o njima. Medjutim, mi nastojimo da postupamo pravedno, tako da djela i rijeci pripisujemo pojedincu koji ih pocini a ne automatski da to pripisemo daijama i pomagacima da'we.