Reply To: Odg: Kafiri uznemireni – sporna besplatna podjela Kur'ana

#7754
AvatarAnonimno
Neaktivan

Moglo bi se reci brate Ak47 da im smeta sve sto izvorni sljedbenici Islama rade i jos ovaj Bauer potvrdzuje da je u BiH nekakav liberalni Islam (inshallah ce braca ispraviti taj njihov “liberalan ili kako ga bosnje nazivaju tradicionalni – tj novotarsko sufijski pravac”). Shejh Jusuf rahimehulah je bio na dobrom putu mnogo sarajlija i bosnjaka se vratilo pravom Islamu njegovim sebebom. Inshallah ce se tako nastaviti i sebebom shejha Nusreta, Bosnica, Idriza i ostalih. Allahu alem.

U nemackoj kao i brata Piera Vogela i sve ostale selefijske pokrete nemacki islamofobi pokushavaju sprijeciti ali nailaze uglavnom na kontraefekat (sve vise i vise krscana i ateista u nemackoj prelazi na Islam i slijede izvorni Islam) to njih najvise muci.
Dok tradicionalne bosnje i ostali novotari i sufije iz turske i jos nekih zemalja otvaraju nekakve “bosnjacke nacionalisticke kulturne centre” i rade na tome da se potpuno integrisu i prihvate sve krscansko, braca rade na dawi i njihovim sebebom prelaze na hiljade u Islam svake godine.
Bosnje su presretne sto je na pr jedan austrijanac (koji je zbog devojke bosanke) preso na Islam u jednoj njihovoj dzamiji a sta da kazu braca selefije u Njemackoj i Britaniji kroz njihove dawetske organizacije svaki dan na desetine krscana prelazi na Islam i to prihvataju Islam svim srcem i praktikuju.

Najnoviji članci

Guardian: Kina izgradila 400 kampova za pritvor muslimana

0
Mreža kampova u koje se pritvaraju Ujguri i pripadnici drugih muslimanskih manjina uključuje i 14 koji se trenutno grade.
Islamske teme

Sedam najvećih grijeha

Pratite nas na Facebooku

5,555LikesLikes