Reply To: Odg: Kako je špijun Suljo Bahtić ohalalio špijuniranje za tagute

#6652
Anonimno
Neaktivan

Neverovatno kakvih sve podmuklo iskvarenih bosnji ispliva. Zato ja cesto kazem da bosnje (nacionalisti, komunisti, socijalisti, ateisti, tradicionalisti, sufije, ahmedije, ateisti itd) aktivno i javno pokusavaju da naruse Izvorni Islam svim sredstvima (ukljucujuci njima karakteristican nekulturno ruzan govor, lazi, podvale, spletke). Njima su ljiljani na prvom mjestu iako je nas poslanik s.a.w.s jasno opomenuo:

“Nije od nas ko poziva u nacionalizam i nije od nas ko se bori iz nacionalizma i nije od nas ko se srdi (ljuti) zbog nacionalizma.” (Bilježi Tirmizi i drugi)

“A kad im se rekne: ‘Slijedite Allahov objavu !’ – oni odgovaraju: ‘Nećemo, slijedit ćemo ono na čemu smo zatekli pretke svoje.’ – Zar i onda kada im preci nisu ništa shvaćali i kada nisu na pravo putu bili ?!” (El-Bekare, 170)

Kao sto njihov akademik mr. Fatmir Alispahic u jednom intervju rece: Bosnje vrijedzaju Islam u BiH, vISE i od srba i hrvata.

Alispahic navodi:
“Valja i to reći, da Srbi i Hrvati ne bi nikad vrijeđali svoju vjeru, kako to čine mnogi Bošnjaci, koji ne razumiju da je vjera kičma identiteta i morala u svakog naroda, i da nema naroda bez vjere. Ni jedan narod nije konstituiran na bezbožništvu, a to što se od Bošnjaka traži da žive bez islama, zapravo je genocidni zahtjev za samouništenjem bošnjačkog bića. Zašto se od Srba i Hrvata ne traži da žive bez pravoslavlja i katoličanstva? Zato što bi to značilo negaciju srpstva i hrvatstva. Negacija islama u Bošnjaka je negacija samih Bošnjaka. “