Reply To: Odg: Kako je špijun Suljo Bahtić ohalalio špijuniranje za tagute

#6702
Anonimno
Neaktivan

Džuzdžan post=877 wrote: [quote quote=Ali Riza post=835]Selam iskrenim muvehhidima!
Dobro, ljudi, šta ste se više uhvatili tog Sulja? Mislim da je negdje u javnosti bilo rečeno da je snimljen kako postavlja neke uređaje. Volio bi da se to objavi pa neka ga je sramota na oba svjeta ako je to istina.
Lično mislim da taj lik ne zaslužuje pažnju iskrenih muvehhida nego mu se samo još podiže reklama za njegovu stranicu, a koliko sam primjetio, ima veliku posijetu. Bojim se da su ovakvi komentari samo doprinjeli da ljudi odu na tu stranicu, da je sad ne spominjem, i time mu samo dali podršku.
Istina je jasna, i vjernicima neće škoditi oni koji ih napuste.
Dušmani mogu spletkariti, ali Uzvišeni će njihove spletke uništiti i vratiti njima samima.

Pa gdje si ti Suljo, legendo!! Znao sam da ćeš doći i očitati ovim “tekfirovcima” lekciju. No nemoj da te oni brinu, Suljo legendo! Pa šta ako si i špijunirao, primao si platu kao i svaki normalan čovjek, od nečega se mora živjeti, zar ne? Ti si svakog mjeseca inkasirao po 800 eura, a nek oni sada pričaju po forumu! Jesi li možda nešto zadržao od onih spravica što si nosio sa sobom kada si špijunirao one “tekfirovce” u Porčinom džematu, mislim na one špijun bube, mini kamerice i ostalu opremu. Nadam se da jesi, jer nikad se ne zna kada će to zatrebati, evo gledam sve je više “tekfirovaca” u BiH, valja sve to špijunirati i potkazivati tagutima, zar ne? Lukav si ti, Suljo, legendo! Stari si ti lisac! Nedaj da te potuku ovi “tekfirovci” na forumu. Potegni svoje špijunske veze, a oni mogu samo da ti “zavide”.

Sigurno se pitaš kako sam te otkrio, pa reći ću ti: poslao sam ti bio onomad mail sa namjerom da provjerim navode da li si zaista špijunirao u Beču, a ti mi odgovorio skoro doslovno kako si napisao u citiranom postu, valjda su te mnogi pitali isto pitanje, a ti pri ruci imao već spremljen odgovor, kojeg si i sada na forumu kopirao!

Al, nema veze Suljo legendo, nema veze što se lažno predstavljaš, zašto bi oni znali da si to ti. Znaš ti da igraš, legendo, star si ti lisac! I ne obaziri se na piskaranja ovih, “tekfirovaca”, već idi naprijed!

Samo naprijed, Suljo legendo! Pravo u Džehennem!

Legendo, stvarno si me nasmejao 🙂
Prije svega, očito si se obratio na krivu adresu. Možeš li na javi ovdje poslati taj mail, jer ja tog Sulja nikad nisam sreo u svom životu, pa me baš interesuje šta je to isto u mom i njegovom odgovoru, i daj mi njegov mail pa da ga i ja lično pitam.
Zahvaljujem unaprijed i da te Uzvišeni Allah nagradi onako kako si zaslužio 🙂