Reply To: Odg: Muzika Haram ?

#8554
AvatarAnonimno
Neaktivan

Abu Muhamed napisao/la:

Jasere da je jasno “svima” nebi bi ovo postovo. Molim te budi imaj vise sabura prema ljudima koji traze znanje oko razlicitih meseli posebno oko koji se braca razisla. Kako govoris vidim da nisi citao link mozda zbog tvog poznavanja engleskog ili neceg drugog nije bitno, ali taj takozvani mujtahid je navo dosta hadiza i govori kako se oni nemogu uzeti kao dokaz jer su po njemu slabi i odatle dode i sumnja.

Hajr akhi da te Allah azze ve džell nagradi za tvoj trud. Možda sam ispao malo grub ali mi to nije bila namjera, halali, nisam ovo uputio lično tebi nego sam mislio općenito. Po pitanju muzike što se mene lično tiče, ja smatram da je muzika haram, stvar koja odvodi od sjećanja na Uzvišenog Stvoritelja tebareka ve te'ala i budi u srcu niske porive i raspaljuju strasti.
Uglavnom brate Abu Muhamed halali još jedanput na mojoj neodmjerenoj kritici.

Najnoviji članci

Kultura kletve i proklinjanja ashaba i majki vjernika kod šiija

0
Pustimo da sami šijitski autoriteti govore o svom ubjeđenju, ali bez tukje - pretvaranja! Pogledajte pogana ubjeđenja šiizma - idolopokloničke sekte koja se krije iza islama. Šije lažu i potom proklinju najveće svetinje islama.

Pratite nas na Facebooku

5,588LikesLikes