Reply To: Odg: neuzubillah Kome dati sadekatu-l-fitr?Reis Cerić donio fetvu: Samo blokovi IZ-ce su ispravan način !

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Kome dati sadekatu-l-fitr?Reis Cerić donio fetvu: Samo blokovi IZ-ce su ispravan način! Reply To: Odg: neuzubillah Kome dati sadekatu-l-fitr?Reis Cerić donio fetvu: Samo blokovi IZ-ce su ispravan način !

#10821
AdminAdmin
Keymaster

Usama post=5520 wrote:
Mr. Zijad Ljakic!

Ovaj čiji si tekst citirao nije puno bolji od Cerića, kada je u pitanju akida ehli sunneta i kada su u pitanju sljedbenici sunneta. Da je kojim slučajem, saudijski tagut izdao ovakvu fetvu, siguran sam da Ljakić ne bi usta otvorio. Dok kritukuje Cerića, Zijad brani tagute koji su mnooogo mnooogo gori od Cerića, koji se otvoreno bore protiv islama i muslimana.

Bilo kako, Zijad Ljakić je od ljudi koji lažu i potvaraju, što je više puta potvrđeno i dokazano, tako da se vjernik neće oslanjati na njegove fetve, jer se od osobe čija je laž dokazana NE PRIMA SVJEDOČENJE!

http://www.putvjernika.com/U-zizi/odgovor-na-prorocanstva-tekfir-nostradamusa-pojasnjenje-stavova-portala-put-vjernika.html

Najnoviji članci

Zabranjeno je tražiti vlast

0
Ebu Musa el-Eš'ari, radijallahu anhu, pripovijeda da je jednom prilikom, zajedno s još dvojicom svojih saplemenika, ušao kod Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem. Jedan...

Pratite nas na Facebooku

5,580LikesLikes