Reply To: Odg: neuzubillah Kome dati sadekatu-l-fitr?Reis Cerić donio fetvu: Samo blokovi IZ-ce su ispravan način !

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Kome dati sadekatu-l-fitr?Reis Cerić donio fetvu: Samo blokovi IZ-ce su ispravan način! Reply To: Odg: neuzubillah Kome dati sadekatu-l-fitr?Reis Cerić donio fetvu: Samo blokovi IZ-ce su ispravan način !

#10821
Admin
Admin
Keymaster

Usama post=5520 wrote:
Mr. Zijad Ljakic!

Ovaj čiji si tekst citirao nije puno bolji od Cerića, kada je u pitanju akida ehli sunneta i kada su u pitanju sljedbenici sunneta. Da je kojim slučajem, saudijski tagut izdao ovakvu fetvu, siguran sam da Ljakić ne bi usta otvorio. Dok kritukuje Cerića, Zijad brani tagute koji su mnooogo mnooogo gori od Cerića, koji se otvoreno bore protiv islama i muslimana.

Bilo kako, Zijad Ljakić je od ljudi koji lažu i potvaraju, što je više puta potvrđeno i dokazano, tako da se vjernik neće oslanjati na njegove fetve, jer se od osobe čija je laž dokazana NE PRIMA SVJEDOČENJE!

http://www.putvjernika.com/U-zizi/odgovor-na-prorocanstva-tekfir-nostradamusa-pojasnjenje-stavova-portala-put-vjernika.html

Novo na sajtu

muslimanka

Velika žena u bitki za Džalalabad

Ovo je priča o velikoj ženi Arapkinji, ispričana na arapskom od strane njenog sina. Ovo je prijevod priče kazane riječima njenog sina: Ja sam iz...
islamske teme featured

Zašto džini ulaze u ljude?