Reply To: Odg: Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske??

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske?? Reply To: Odg: Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske??

#12808
Avatar
Anonimno

Kao sto receno, sestra Aminah je i sama bila “zrtva” murteda. Ovo kada bismo dali mogucnost istinitosti ovoj cijeloj prici.

A u slucaju da se ne radi o zrtvi nego saucesniku, pa zar bi dosla ovdje sa jednim te istim imenom koje je “koristila” u “misiji shejhove trece hanume”?

Sve u svemu i vjerovati kafiru i murtedu i sumnjati u svaku aminu konvertita je paranoja i gubitak dragocijenog vremena.

Ali sam post nam svakako pokazuje umobolnost murteda i neprijatelja islama i mrznju koja im se ne gasi ni nakon smrti Allahovih robova od Allaha izabranih da ih njihovo djelovanje (kao sto je djelovanje shejha Anwara rahimahullah) vjecno ljuti i uznemirava. Nesto o cemu Ebu Muhammed moze samo da sanja : )

Novo na sajtu

islamske teme featured

Zašto džini ulaze u ljude?

Nakon što smo se upoznali sa činjenicama o sposobnosti džina da opsedaju ljude, okupiraju njihov razum, dijelove njihovog tijela, ili ljude kao potpunu cjelinu,...