Reply To: Odg: Sve crkve na arapskom poluotoku trebaju biti unistene!

#6993
Anonimno
Neaktivan

Nesjecam se da sam negdje spomenuo Nikolu Teslu, ili nešto o autima ili o električnoj energiji.
Biti Srbin ili Hrvat je nacionalnost i etnička pripadnost a ne vjeroispovjest, svako onaj koji vjeruje u nesto mimo Allaha dž.š. ili mu pripisuje druga/sina itd. je nevjernik i čeka ga vatra vječna, osim ako se ne pokaje i primi islam.

Stvar je u tome da je internet jako opasan a i računari uopćenito. Iskrivljuje se istina, pričaju se raznorazne neistine.
Ja ne kazem da treba ostaviti računar i internet, nego samo da treba dobro sagledati situaciju a ne odmah uzimati nesto zdravo za gotovo. Možete primjetit milion prevoda Kur'ana na internetu, svako od njih ima svoj interpretaciju i prevod značenja.
Baš zbog toga se treba držat Džemata, Kur'ana i Sunneta Poslanika saws. Bez Džemata nema Islama.

Ljudi danas daju svoje informacije na internetu, svoj lične podatke, koriste cionističke servise kao Facebook i Twitter, a vecina ih nezna da to sve prate ti isti koji su to napravili. Ili pak Google, svaki put kada udarite enter, ta informacija se prikuplja.
Na internetu neznaš tog autora koji je postavio tu vijest, neznaš ni čija je ta Agencija koja prenosi vijest.

Nema većih neprijatelja muslimanima od čifuta. To ti je dokazano i u Kur'anu u više navrata. Nastoje na sve moguće načine da unište i razjedine muslimane, ubijaju muslimansku djecu i žene već 54 godine u Palestini.

I na kraju. Treba prihvatiti samo ono dobro što je dozvoljeno šerijatom, a odbaciti sve ono što je zabranjeno šerijatom.

Selam