Reply To: Odg: UPOTREBIMO POJASEVE ZA SPASAVANJE ZVANE'' TEWBA''

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti UPOTREBIMO POJASEVE ZA SPASAVANJE ZVANE'' TEWBA'' Reply To: Odg: UPOTREBIMO POJASEVE ZA SPASAVANJE ZVANE'' TEWBA''

#11416
AvatarAbdullah Hodžić
Participant

zajko post=6155 wrote: Esselamun alejkum…
Duze vrijeme sam sa vama na ovoj stranici,pa sam pokusao i neke svoje stavove da ponudim,kao na primjer da se muslimani trebaju miriti,da se nesuglasice trebaju otkloniti putem razgovora sa dokazima iz Kur'ana i sunneta.Zapravo je to bio i glavni razlog da sam se druzio sa posjetiocima ove stranice.Drugi razlog je bio da se poblize upoznam sa akidom na kojoj ste vi.Kada sam se upoznao sa vasom akidom,u meni se jos vise povecala zelja da se mirite sa bracom na stranici el-Tewhid,jer vam nisu stavovi daleko.Imamo iste neprijatelje, neprijatelji Islama nazivaju nas tekfirovcima,a i mi se medjusobno trvimo i proklinjemo(uzasno sam protiv toga).To ide na ruku onima koji bi da nas nema ni vas ni nas.Apelujem na sve one medju vama koji imaju razuma da se razracunaju sa jastrebovima medju vama,a ja sam i tako na forumu el-tewhid u suzbijanju nasih jastrebova.Objedinimo se na Istini,to nam je duznost prema nasim pokoljenjima.Necu imenovati nikog od vasih jer sami ce da se otkriju poslije ovog mog pisanja.
POZIVAM SVE ONE KOJI SE SMATRAJU MUSLIMANIMA DA U IME ALLAHA PRISTUPE GRUPI ISKRENIH ALLAHOVIH ROBOVA NA STRANICI EL-TEWHID,a tamo je brat ebu Muhammed,cije znanje treba da iskoristimo za ispravno vjerovanje,a on ne zali truda da nam pojasnjava ono sto nam je nejasno.
Iskreno pokajanje ako Bog da brise sve ono sto je bilo prije…AMIN…
PS:Kod vas sam dosao samoinicijativno,ni sa kim nisam bio u dogovoru,Allah mi je svjedok,Allah ce da presudi u onome u cemu se mi razilazimo…

Tipicno sektasko ponasanj.

Kad saberem sve postove Zajkove i ono sto mu je brat Slahudin juce napisao da mu je intelegencija na nivou 13-o godisnjaka i ovaj njegov zadnji post, cisto sektasko munaficka posla.

Dosao na forum da glumi nekog bogobojaznog, stalno dovi i gde treba i gde ne treba a samo da bi sebe prestavio kao bogobojaznog da bi pridobio posjetioce za ovaj trenutak kada bude sebe razotkrio, al nazalost Zajko intelegencija te prevarila i ovo je samo dokaz protiv vas da ste prava sekta.

Mi nemoramo da istrazujemo ljude ko je kakav, kad im Allah naredi ima sami da se odaju, sami protiv sebe da svjedoce, a Zajko je cist primjer toga.

Zajko Allah te uputio, verujem da si se svima zgadio na forum zbog tvojeg ponasanja, cak i tvojim istomisljenicima, kako ces im se sad opravdati sto si toliko dovio za Bilala Bosnica i Nusret veruj mo da te oni tekfire zbob toga a i ovde si postao omrazen vise, sad si ko neka ispusena mustikla.

Nadam se da ce te moj komentar podstaci da menjas neke stvari u zivotu, i primi ovo od mene kao savjetovanje a ne kao vrijedjanje, i znaj da lijek sto je gorciji da je djelotvorniji.

Najnoviji članci

Zadnje riječi Omara Muhtara

0
Omar Muhtar je predvodio džihad protiv italijanskih kolonizatora od 1920-1930. godine. Imao je 70 godina kada je teško ranjen i zarobljen od strane kolonizatora. Dijalog...
Odgoj djece

Kako odgojiti pokornu djecu?

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes