Reply To: Odg: UPOTREBIMO POJASEVE ZA SPASAVANJE ZVANE'' TEWBA''

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti UPOTREBIMO POJASEVE ZA SPASAVANJE ZVANE'' TEWBA'' Reply To: Odg: UPOTREBIMO POJASEVE ZA SPASAVANJE ZVANE'' TEWBA''

#11424
AdminAdmin
Keymaster

Musenna post=6178 wrote: im muslim dont panic-pitas RPG ‘a ko je MUSENNA pa pogledaj moje postove i budi Pametna ili Pametan pa cesh svatiti ako ti je Allah dao svjetla ko je MUSENA ne treba ti RPG. Kaze Resulullah s.a.w.: CUVAJ SE POGLEDA MU'MINA ON GLEDA SA ALLAHOVOM SVJETLOM…I rekao Resulullah s.a.w.: GOVORI ISTINU I AKO JE GORKA I AKO JE PROTIF TEBE…

Član foruma sa nickom Musenna je, kako stvari stoje, osoba koja je do sada bila isključivana bar 10 puta zbog svojih sektaških stavova. Zamolili smo istu osobu da nas se kloni, ali sektaška zajedljivost je uzela danak kod iste, pa jednostavno ne može a da se ponovo ne uključi na forum.

Naravno, kako bi se nepoažen prišunjao na forum, Musanna je postavio par džihadskih video sadržaja…

RPG,dugo se razmisljam da li vredi da tebi odgovorim na ovaj tvoj post,pun potvora i kontradiktornosti.Zaista te moram pitati od kada bi to jedan munafik,a jos i uz to obavjestajac,radio na izmirenju dvije skupine muslimana?
U jednom si ipak u pravu,imam ja protivnika moje ideje i na onoj stranici cije ime ti ne dozvoljavas da se napise…
I na kraju da upozorim sve one koji imaju a siguran sam da sam u pravu,mnogo dobrih djela,da se ne zalijecu i da ne vrijedjaju,jer poravnanje ce da bude,inshaAllah.
Tebi je bar lako da ovo sve privedes kraju,iskljuci me sa foruma,jer ja sam svoje ono sto smatram ispravnim u ime Allaha,odradio,pozivao sam i pozivam na dijalog,a ne razotkrivam nikoga.

Ti možeš da se “vadiš” još hiljadu godina, ali tvoj postupak je postupak munafika. Kakvo je tvoje “izmirenje” dvaju strana, kada jednu pozivaš na tewbu i da se priključi drugoj. Valjda je izmirenje nalaženje sredine… a ne tukjaško rafidijsko pretvaranje.

Najnoviji članci

Tajna koja se mora čuvati i tajna koju je obaveza otkriti

0
Zabranjeno je biti vjeroloman U hadisu se kaže: “Ne sjede zajedno oni ljudi koji nemaju međusobnog povjerenja."1 Sabit prenosi da je Enes kazivao: "Jednom, došao je...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes