Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

#13307
AvatarAnonimno
Neaktivan

Bushra

I zaista ne znam cemu tolika potreba da se sestre sa fejsa upoznavaju licno i van istog. Kao da manijacima i manijakusama predstavlja problem staviti i maramu (i nikab) na lice pa se sastati sa sestrom i predstavljati se kao prijatelj i glumiti istog ko zna koliko dugo i do koje mjere da stvari mogu na mnogo gore izac od pomenutog slucaja.

We alejkumsselam we rahmetullahi we berekatuhu

Moze neki manijak staviti hidzab i nikab ali ipak ne moze vjecno glumiti zenu, jer ipak kad tad se otkrije. Svak ima svoje misljenje po pitanju ovoga sta se desilo, ali ipak je drugacije kada to neko dozivi i drugacije postupamo kada nam se desi neko iskusenje. Ali zalosno je kako postupamo drugacije od rijeci koje izustimo prije iskusenja.

Ova nik “Allahova robinja” je ugasen poslije ovog dogadjaja. A ovaj manijak je imao na svom profilu “Allahova robinja” 400 zenskih prijatelja -sestara. I trebaju da se sestre upozoravaju jer ovaj manijak sigurno nema jedan nalog na facebook, jer ovakvi manijaci ne odustaju od svojih namjera.

Najnoviji članci

Savijet mladima: Naučite kontrolirati srdžbu

0
Da li se nervirate? Često? Kako ispoljavate vaš bijes? Da li smatrate da ste jedinstveni u vašoj porodici kada je u pitanju ispoljavanje bijesa?...

Pratite nas na Facebooku

5,595LikesLikes