Reply To: Odg: Zahtjev za banovanje

#11436
AdminAdmin
Keymaster

zajko post=6192 wrote:

u sestoj sam deceniji zivota a i ocekujem meleka smrti svaki tren jer sam neizlijecivo bolestan,i nije mi ni na kraj pameti da imam i jednu od osobina munafika,Allah te uputio…Amin!!!

U drugoj sam deceniji pa ocekujem meleka smrti svaki cas, u drugoj sam deceniji pa sam prosla i kroz bolesti i ozdravljenja ali mi nije na pamet palo da ih koristim kao podupiruce stubove za svoje stavove koji su i te kako bili zestoko napadani. A o casti iako u sestoj deceniji svoga zivota trebas i moras jos mnogo toga da naucis i primjenis, a tvoje me zelje ne interesuju, hoces li dobrovoljno otici, meni je cilj da se vise ne javljas i svojom slatkorjecivoscu druge koji te nisu upoznali ne obmanjujes, jer mi je smijesno da se svaki put neko javlja i opominje osobu sa kojom stupis u dijalog ovdje, a zalosno najiskrenije zalosno da gledam u tvoje dove dok znam kakvim umobolijama pridajes svoje posljednje dane ili koliko Allah bude htio.

Odlazim,a ukoliko se budem ponekada vratio,bit ce to povratak nijema covjeka,zelja ti se ispunjava.Umoran sam od razgovora koji malo ili ni malo ne koriste…”Umobolnom” nije mjesto u drustvu takvih kao sto si ti…

Idi zajko, kada je to tvoja volja, a mi molimo Allaha da te uputi. O “umobolnosti” i “razgovorima koji nimalo ne koriste” svjedoče tvoje riječi, pa neka se čitalac vrati na njih.

Molim Allaha da nas sve uputi na ono sa čime je on Uzvišeni najzadovoljniji. Halali nam ako ima šta za halalit.

Najnoviji članci

Tajna koja se mora čuvati i tajna koju je obaveza otkriti

0
Zabranjeno je biti vjeroloman U hadisu se kaže: “Ne sjede zajedno oni ljudi koji nemaju međusobnog povjerenja."1 Sabit prenosi da je Enes kazivao: "Jednom, došao je...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes