Reply To: Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto)

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto) Reply To: Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto)

#16563
Avatar
Abdullah Hodžić
Participant

TALIB post=11830 wrote: Osveta za nedavne pokolje muslimana
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W9NNWnDLGrA&bpctr=1368707164

Subhanallah ovaj video je dokaz pravednosti mudzahida Sirije.

Svi kafiri kad zarobe muslimane, bilo da su civili ili oni koji ratuju, kada snimaju njihovu egzekuciju obicno ih ubiajju na najsvirepije nacine, udaraju ih, izivljavaju se, kasape ih, i ostalo, a kad mudzahidi zarobe neprijatelje ubijaju ih bez imalo mucenja i mrcvarenja, nego onako kako je propisano.

I u ovo se moze uvjeriti svako ko prati situaciju u svijetu.

A najcudniji su oni koji se pripisuju Islamu, a izrazavaju nekakovo grozenje od postupaka muslimana, a nikada ih nemozes cuti da isto takvo grozenje iskazuju kada su u pitanju neprijatelji Allaha i muslimana.

Jedna od odlika sljedbenika ehli sunneta je isto tumace desavanja u svijetu, i ovde na forumu moze se odmah osjetiti po komentarima ko se skime slaze, a molim Allaha da nas sve ujedini na istini. Amin

Novo na sajtu

nesudjenje serijatom

Da li je nevjernik onaj ko ne sudi po Allahovom zakonu?

Pitanje: Da li se suđenje po onom što nije Šerijat smatra velikim ili malim kufrom? Odgovor: Sva hvala pripada Allahu Uzvišenom, i salavat i selam na Njegova...
vjernici

Osobine vjernika