Reply To: Za ne povjerovat doklen su u stanju da napadaju subhanAllah

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Za ne povjerovat doklen su u stanju da napadaju subhanAllah Reply To: Za ne povjerovat doklen su u stanju da napadaju subhanAllah

#15753
AvatarAnonimno
Neaktivan

Šebab post=10972 wrote: Kako su mi smijesni ovi koji pokusavaju da prigovaraju shejhovima, na pocetku kao slazu se sa fetvom da bi onda izneli to jest nametnuli svoje misljenje, kao oni razumiju bolje serijat i serijatske propise od shejhova na koje se ovaj sajt poziva.

Ja sigurno ne prigovoram nijednom sejhu, jer je svaki od njih hiljadu puta uceniji od mene sto se tice serijatskih propisa. Sto se tice misljenja, kao sto sam i ranije iznio – i kao sto je i brat Bilal u intervjuu spomenuo – imam Malik nam je rekao da mozemo prihvatiti ili odbiti sve sto nam je receno osim onoga sto nam je Poslanik, s.a.v.s., rekao. Sa svim mogucim postovanjem, ne prihvatam one dijelove ove fetve koje se ticu ubijanja civila u kafirskim zemljama.

Šebab post=10972 wrote: Kako je mucno kontrirati dokazima iz Allahove vjere, najbolje znaju ovi jadnici koji na ovaj sajt dolaze da namecu nesto sto im je vec neko isprao mozak.

Meni nije mucno postaviti Kur'anski ajet ili hadis kada iznosim dokaze, kao sto sam i uradio. I njih sigurno ne postavljam sa ikakvim teretom ili sto mi je ispran mozak nego zato sto su mi i mozak i srce cisti upravo zbog toga sto te ajete ucim.

Šebab post=10972 wrote: Oslobodite se svega i opusteno robujte Allahu, nemojte biti robovi raznim tagutima, Allah vas nije zato stvorio, stvorio nas je da samo Njega obozavamo.

Amin. Uzviseni, Subhanehu we Teala, kaze: O ljudi, vi ste siromasi, vi trebate Allaha, a Allah je nezavisan i hvale dostojan. (Fatir, 15)

Šebab post=10972 wrote: Nemojte se naprezati da nama ovde dokazete da mudzahidi ubijaju civile, to je mnogo mucno da se dokaze, dokazite sebi ko je civil a ko je mudzahid lakse cete disati, u svim vasim komentarima se oseca teret koji nosite, mi zelimo da vam olaksamo da se vratite Allahu´.

Kao sto sam vec napisao: Mudzahidi su svakako vrh nase vjere i oni koji nas vode na pravi put, i oni ce biti itekako nagradjeni, insaAllah.

Šebab post=10972 wrote: Allaha molim da nam prsa ocisti od svake prljavstine da Ga obozavamo onako kako je On zadovoljan. Amin

Amin!!!

Najnoviji članci

Zatvarali muslimane u koncentracione logore, pa je Allah njih zatvorio u...

0
Kineske vlasti naočigled svjetske javnosti već godinama sprovode školski primjer genocida i terorizma nad muslimanima Istočnog Turkistana, muslimanske zemlje koja je danas pod kineskom...

Pratite nas na Facebooku

5,581LikesLikes