Video: Šiitske gluposti bez granica

3407

Već duži niz godina, prostore BiH i Balkana zapljuskuje “miomiris” perzijskog idolopoklonstva koji se muslimanima predstavlja kao drugi oblik islama, dok se njegovim propagatorima otvaraju vrata misionarstva i krči put do srca naivnih muslimana.

Da, pogodili ste! U pitanju je šiizam, vjera perzijskih vatropoklonika, koji su svoju pagansku tradiciju umotali u celofan islama, a potom je počeli izvoziti u svijet kao “još jedan od oblika (mezheba) islama”.

Lijep omot i svjetlucavi dekor je izmamio mnoge naivne ljude, koji su ne znajući koliko je otrovan, zagrizli ovaj vatropoklonički proizvod paganske Perzije.

Putem šiizma, mračni sihirbazi i sljedbenici Dedždžala šire svoj uticaj u svijetu, jačajući time povratak nekada moćnog, paganskog Perzijskog carstva, kojeg je pokorio halifa Omer radijAllahu anhu, zbog čega mu sinovi muta braka nikada nisu oprostili, te ga do današnjeg dana proklinju.

Kao i svaka idolopoklonička paganska vjera, i šiizam obiluje gomilom mračnih ideja i stavova od kojih zdrav razum traži utočiste kod Allaha.

Naravno, ustaljena je praksa šiitskih misionara u BiH i bilo gdje u svijetu da, kada im se predoči neka od šiitskih zabluda, odgovaraju kako to djelo ne rade sve šijje, već pojedine skupine i šiitske sekte. Međutim, ovoga puta misionari šiitskog paganizma neće moći dati takav odgovor jer je nova “blistava zvijezda” na nebu šiitskih gluposti niko drugi do Ali al-Korani, jedan od najvećih šiitskih autoriteta današnjice i predavač na najprestižnijem šiitskom vjerskom institutu u Kumu.

Na kraju, ne čudi nas što sljedbenici ovakve vjere otvoreno podržavaju zločine nad muslimanima Sirije, a i sami u velikom broju učestvuju u bespravnom ubijanju muslimana, dok istovremeno naivnim masama govore o bratstvu između sunija i šiija, krijući se iza tukje (pretvaranja) – stožera koji prema šiitskim izvorima čini devet desetine šiitske vjere.

U prilogu pogledajte samo nekoliko primjera šiitskog paganizma, te sami donesite zaključak o mentalnom sklopu miliona šiija koji uvažavju i slijede ovakve autoritete.

Šiitska “sveta” čokolada čije jedno parče “može izliječiti čitavo pleme”

Pogledajte još jedan video u kome izuzetno cijenjeni globalni šiitski autoritet Abdul-Hamid el-Muhadžir, okupljenoj masi od 100 000 ljudi nudi “svetu čokoladu čije jedno parče može izliječiti čitavo pleme”.

Video: Šiitski imam rješio misteriju Bermudskog trokuta!

Šiitske gluposti bez granica: kako je Hitler moralisao vojsku (VIDEO)

Priprema: Put vjernika