VIDEO: Veliki šejtan 2. dio

1473

Ko su šijje? Da li je razdor između šijja i sunija političke prirode? Jesu li šijje samo drugi mezheb? Zašto šijje mrze i proklinju Omera i Ebu Bekra, radijallahu anhum, i konačno, jesu li nam šijje braća u vjeri, kako nam to pojedini „vjerski autoriteti“ govore?

Nesumnjivo je da je iranska pomoć muslimanima u BiH za vrijeme i poslije rata uzela svoj danak. Broj šijja u BiH se konstantno povećava, a jedan od razloga tome jesu podmukle misionarske aktivnosti šiitskih misionara, koji su vrlo često svesrdno potpomognuti visokim „vjerskim službenicima“ IZ-a.

Međutim, kad god se počne govoriti o zabludama šijja, te u prilog tome iznesu nepobitne činjenice u obliku tekstualnih, ali i foto i video zapisa, šiitski misionari u BiH, ali i njihovi pomagači iz IZ-a, počnu se pravdati pred sunijama kako te zablude praktikuje samo jedan dio „nepriznatih“ šijja, te da je šiizam čist od toga.

Kako bi razotkrili ove laži i perfidne igre paklenog šiitsko-dunjalučarskog saveza šijja i „vjerskih autoriteta“ sunija, predstavljamo vam drugi dio poznatog video dokumentarca „Veliki šejtan“. U ovom dijelu možete vidjeti i čuti vrhovne šiitske poglavare, tzv. ajatolahe, kako izgovaraju riječi širka i pozivaju u njega, kako vrijeđaju i psuju Ebu Bekra i Omera, radijallahu anhum, kako potvaraju majke vjernika Aišu i Hafsu, radijallahu anhuma, te kako upražnjavaju vatropokloničke rituale svojih predaka vatropoklonika. U video dokumentarcu koji je pred vama saznajte zašto su šijje uzdigli Alija i Poslanikovu, sallallahu alejhi ve sellem, porodicu, izmišljajući besmislene laži o njima, i napokon, otkrijte misteriju zašto šijje tako krvnički mrze Omera, radijallahu anhu i slave njegovog ubicu.

Video koji zatvara vrata sumnje, razotkriva šiitsko-dunjalučarske spletke i nedvosmisleno pokazuje i dokazuje da su šijje u stvari idolopoklonici koji su pomiješali vatropokloničku vjeru svojih predaka Perzijanaca sa nekim propisima islama. Posebnu vrijednost video dokumentarcu daje činjenica da sadrži govore zvaničnih, „uvaženih“ šiitskih vrhovnih autoriteta.

Veliki šejtan 2. dio:

Pogledajte i ostale dijelove ovog video dokumentarca

Veliki šejtan 1. dio:

Veliki šejtan 3. dio:

Veliki šejtan 4. dio:

Slični članci:

Šiitske zablude kroz foto i video zapise

Da li je moguće da rafidije (šije) proliju i jednu kap svoje krvi da bi se oslobodila džamija El-Aksa?

Šiitski Mehdi je Mesija Dedždžal

Ideologija šijja je ista kao i ideologija Židova

(Put vjernika)