VIDEO: Veliki šejtan 3. dio

2062

Da li ste znali da šijje svakog suniju smatraju nevjernikom koji treba da se ubije? Da li ste znali da šiitski vjerski autoriteti pozivaju u rušenje sunijskih džamija? Da li ste znali da šijje krive Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, što nije oporučio Alija, radijallahu anhu, za nasljednika? Da li ste znali da šijje veličaju ubicu Omera, radijallahu anhu? Da li ste znali da šijje smatraju Ebu Bekra i Omera, radijallahu anhuma, nevjernicima, a i sve one koji njih vole?

Da li ste znali da su šijje napale Kabu i ukrali Crni kamen? Da li ste znali da su šijje bili pomagači vojski koje su napadale hilafet kroz čitavu historiju islama?

O ovim i drugim šiitskim zabludama i ubjeđenjima pogledajte u trećem dijelu video dokumentarca „Veliki šejtan“.

Onima koji još uvijek sumnjaju u nevjerstvo šijja, onima koji misle da su priče o šiitskom paganskom vjerovanju pretjerane, onima kojima su skrivene sve grozote zabludjele šiitske akide, onima u čija je srca ušla šiitska smutnja i žele da svoja srca smire, kao i onima koji žele da obogate svoje znanje o zabludama šijja, toplo preporučujemo da pogledaju ovaj izuzetno dragocjen video dokumentarac o velikom šejtanu – šiizmu. Video sadrži govore šiitskih savremenih autoriteta, te stoga predstavlja autentičan izvor informacija o šiizmu.

Pogledajte i ostale dijelove ovog video dokumentarca

Veliki šejtan 1. dio:

Veliki šejtan 2. dio:

Veliki šejtan 3. dio:

Veliki šejtan 4. dio:

Slični članci:

Šiitske zablude kroz foto i video zapise

Da li je moguće da rafidije (šije) proliju i jednu kap svoje krvi da bi se oslobodila džamija El-Aksa?

Šiitski Mehdi je Mesija Dedždžal

Ideologija šijja je ista kao i ideologija Židova

Iranski predsjednik Mahmud Ahmedinedžad je dvoličan kao i Iran

(Put vjernika)