Kineski genocid nad muslimanima: Zabrana hidžaba i dugačke odjeće, javno rezanje odjeće muslimanki

1720

Nad muslimanima okupiranog Istočnog Turkistana (Xingjang) Kina sprovodi školski primjer genocida i terorizma. Među mjerama koje sprovode Kinezi su uništavanje i demoliranje na hiljade džamija ili njihovo pretvaranje u štale, kafićejavne ustanove, useljavanje državnog službenika u kuće muslimana, čiji su muškarci odvedeni u koncentracione logore, zabrana i cenzura Kur'ana, borba protiv hidžaba, te mnoge druge mjere.

S obzirom da je genocidna vlast zabranila hidžab, muslimanke su prisiljene da izlaze bez mahrame na glavi, ali su mnoge od njih i dalje nosile široku i dugačku odjeću. Međutim, satanistička vlast je prepoznala ove namjere te je poduzela mjere da stane na put ovoj “opasnosti” i “neposluhu” muslimanki – ukoliko državni službenik ugleda “smrtnu opasnost” (po šejtane u vidu džina i ljudi) – muslimanku sa malo podužom odjećom, rezanje odjeće se vrši na licu mjesta!!

Na slici ispod je nekoliko primjera ovog genocidnog čina. Kinezi su u svojoj mržnji prema islamu i muslimanima nadmašili i sami sebe.

Rezanje odjece muslimanki u Istočnom Turkistanu
Javno rezanje odjeće muslimanki u Istočnom Turkistanu od strane kineskih vlasti.

Vijesti i članke o kineskom terorizmu i genocidu nad muslimanima možete pratiti na linku ovdje.