Moći ćemo da oslobodimo El-Kuds tek nakon što uništimo šiitsko-medžusijsko carstvo

Objavljeno / ažurirano:


Historijska činjenica preko koje ponekad olahko prelazimo je ta da El-Kuds može biti oslobođen jedino nakon što bude uništeno šiitsko-medžusijsko carstvo.

Halifa Omer ibn Hattab nije mogao osloboditi El-Kuds sve dok nije uništio veliko perzijsko-medžusijsko carstvo.

Salahuddin Ejubi nije uspio da oslobodi El-Kuds sve dok nije svrgnuo dinastiju Fatimida u Egiptu.

Šejhul-islam Ibn Tejmijje je rekao: “Židovi su uspostavili svoj režim zahvaljujući svojim najvećim saveznicima – šiitima rafidijama.“

Dakle, moći ćemo da oslobodimo El-Kuds i uništimo cionistički režim jedino ako uspijemo da srušimo šiitsko-perzijsko carstvo. Naša braća u Siriji su započela taj process. In ša Allah, u tome će ih slijediti braća iz Iraka i Libanona.

Braćo, ne slušajte govore šiitskog predsjednika koji na sav glas zagovara oslobađanje El-Kudsa iz ruku cionista jer se El-Kuds, prema šiitskom vjerovanju, nalazi na nebesima, a ne u Palestini. Ako budete slušali šiitske besmislice, zarazit ćete se virusom nifaka (licemjerstva). Allah Uzvišeni kaže:

“Kad ih pogledaš, njihov te izgled ushićuje; a kad progovore, ti slušaš riječi njihove – međutim, oni su kao šuplji naslonjeni balvani, i misle da je svaki povik protiv njih. Oni su pravi neprijatelji, pa ih se pričuvaj! Allah ih ubio, kuda se odmeću!” (El-Munafikun, 63:4)

Izvor: PrisonerOfJoy

Prijevod i obrada: Put vjernika

Ključne riječi: {tortags,4332,1}

NOVO NA SAJTU

video

Video: Allah te prati i posmatra

21Poslušajte ovaj jako poučan govor od šejha Muhammeda Nablusija. Prijevod: Istikamet
islamske teme kader

Podjela sunneta i hadisa

Preporučeni sadržaj

video

Erdogan: Turske snage započele ofanzivu protiv Kurda

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan potvrdio je da su oružane snage Turske započele ofanzivu "Izvor mira" protiv kurdskih snaga na sjeveroistoku Sirije, objavila je...

Islamske teme