Categories:

PAŽNJA! U igrici "Call of Duty" ime Allaha stavljeno u WC (VIDEO)

Objavljeno / ažurirano:


Jedan od arapskih korisnika interneta je saznao da u popularnoj igrici Call of Duty, ima slika koja se nalazi u WC-u, a na kojoj se nalazi ime Allah i ajet iz Kur'ana.

 

Kreatori ove igrice su očigledno znali šta rade. Također je jasno da međunarodno nevjerstvo ponovo koristi satanske rituale u doba visoke tehnologije, kao što su to radili i stotinama godina prije.

Muslimanu! Ako osjećaš barem malo žara u svojom vjerovanju, prestani igrati igrice koje vrijeđaju islam i Srvoritelja svjetova – Allaha!

Muslimanu! Prestani tračiti svoj život u korist neprijatelja, jer ćeš za svoj život odgovarati pred Onim koji te stvorio iz ničega, dao ti život, pa će ti ga oduzeti da bi te pozvao na obračun.

Muslimanu! Prestani tračiti svoje vrijeme na gluposti, probudi se, otresi opsesiju sa sebe i okreni svoju energiju prema vjeri, u kojoj je spas za tebe na ovom i budućem svijetu!

Muslimanu! Sjeti se da se sastojiš od dana. Svaki dan koji prođe, prođe dio tebe. To te približava smrti i priprema te za sastanak na kojem ćeš biti pitan kako si živio svoj život. Pa, šta si ti uradio za Islam i za vječni život?

Izvor: Kavkaz centar

Prijeovd: Put vjernika

Ključne riječi:{tortags,4090,1}

NOVO NA SAJTU

Da li će biti nagrađena osoba koja neprekidno čita Kur'an ali...

0
Pitanje: Da li dobija nagradu osoba koja neprekidno čita Kur'an ali ne razumije šta čita? Odgovor: Časni Kur'an je blagoslovljen jer Uzvišeni Allah kaže: “Knjiga koju ti...
Dova za srecu u ljubavi

Dova za sreću u ljubavi

Preporučeni sadržaj

Mijenjanje Allahovog zakona | Šejh muhaddis Sulejman el-‘Ulvan

0
Šejh muhaddis Sulejman el-Alvan (Ulvan) o propisu mijenjanja Allahovog šerijata i propisivanju zakona mimo njega. Izvor: Istikamet
Iskusenje-ilustracija

Pet vrsta iskušenja

Islamske teme