PAŽNJA! U igrici "Call of Duty" ime Allaha stavljeno u WC (VIDEO)

Popularno na sajtu


Jedan od arapskih korisnika interneta je saznao da u popularnoj igrici Call of Duty, ima slika koja se nalazi u WC-u, a na kojoj se nalazi ime Allah i ajet iz Kur'ana.

 

Kreatori ove igrice su očigledno znali šta rade. Također je jasno da međunarodno nevjerstvo ponovo koristi satanske rituale u doba visoke tehnologije, kao što su to radili i stotinama godina prije.

Muslimanu! Ako osjećaš barem malo žara u svojom vjerovanju, prestani igrati igrice koje vrijeđaju islam i Srvoritelja svjetova – Allaha!

Muslimanu! Prestani tračiti svoj život u korist neprijatelja, jer ćeš za svoj život odgovarati pred Onim koji te stvorio iz ničega, dao ti život, pa će ti ga oduzeti da bi te pozvao na obračun.

Muslimanu! Prestani tračiti svoje vrijeme na gluposti, probudi se, otresi opsesiju sa sebe i okreni svoju energiju prema vjeri, u kojoj je spas za tebe na ovom i budućem svijetu!

Muslimanu! Sjeti se da se sastojiš od dana. Svaki dan koji prođe, prođe dio tebe. To te približava smrti i priprema te za sastanak na kojem ćeš biti pitan kako si živio svoj život. Pa, šta si ti uradio za Islam i za vječni život?

Izvor: Kavkaz centar

Prijeovd: Put vjernika

Ključne riječi:{tortags,4090,1}

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz