Svjedočenje žene Usame Bin Ladina o smrti njenog muža

Popularno na sajtu

Svjedočenje žene Bin Ladina o smrti njenog muža i velikoj Allahovoj milosti nad njim, i razotkrivanje velike laži i obmane američke vlade na čelu sa Obamom.

Naime, kada je Obama obznanio smrt našeg šejha, Allah mu podario šehadet, svi su nagadjali šta se desilo, razne verzije smrti su kružile a američka diplomatija je smišljala plan, kako ponovno obmanuti svoj, a potom i druge narode svijeta.

Sjećate se snimka gdje ispred monitora u Pentagonu ili Bijeloj kući, Obama, Hilari i grupa stručnjaka gledaju snimak ili izravni prenos akcije, i najedenom njihova lica bivaju skamenjena…. kako i ne bi kad su najveći lažovi i oni koji uvijek spletke čine. Allah za takve kaže u Kur`anu:

“I nevjernici počeše smišljati spletke, ali ih je Allah otklonio, jer On to umije najbolje.” (Ali Imran, 54)

“Spletke su pleli i oni prije njih, samo, Allah je Gospodar svih spletki; On zna šta svako zaslužuje. A nevjernici će sigurno saznati koga čeka najljepše boravište.” (Ar-Rad, 45)

“I oni prije njih su spletke pleli, pa je Allah iz temelja zgrade njihove porušio, i krov se na njih srušio – stigla ih je kazna odakle nisu očekivali.” (An-Nahl, 26)

“Oholost na Zemlji i ružno spletkarenje – a spletke će pogoditi upravo one koji se njima služe. Zar oni mogu očekivati nešto drugo već ono što je zadesilo narode drevne? U Allahovim zakonima ti nikad nećeš naši promjene, u Allahovim zakonima ti nećeš naći odstupanja.” (Fatir, 43)

Namjera Obame je bila donijeti tijelo Usame, rahimehullah, živog ili mrtvog u Washington, i tako pokazati svijetu koliko su “moćni” i tako pokušati osramotiti i poniziti našeg voljenog Usamu, no nije Obama računao na snagu dove vjernika i čvrstu vezu roba i Gospodara.

U nedostatku fotografija i video snimka sa lica mjesta, tj. u trenucima vodjenja akcije i samog šejha Usame, Obama i njegova administracija je podlegla novoj smiješnoj spletki u koju niko na svijetu nije povjerovao a to je da su Usamu rahimehullah sahranili po islamskim običajima u more.

Nisu pomogle ni njihovi skandali o tzv. “povjerljivim informacijama”, o upadu u kuću u kojoj se nalazio Usama i njegovi tjelohranitelji i fotomontaži slika u koje nije niko povjerovao pa čak ni malo dijete.

Posljednja osmišljena laž je navodna izjava bivšeg tjelohranitelja emira Al-Kaide, da se šejh Usama raznio šehidskim pojasom, i zato Amerikanci nisu pokazali njegovo tijelo.

Naravno i ova verzija je lažna i usmjerena na skrivanje istine o šehadetu našeg šejha Usame, Allah primio njegov šehadet.

Šta se doista dogodilo u pakistanskom gradu Abbottabad u noći 2. maja 2011. godine?

Na ovo je pitanje odgovorila supruga šejha Usame bin Ladina (Osame bin Ladena), rodom iz Jemena, Amal el-Sada (Amal al-Sada), koja je bila zajedno sa suprugom u vrijeme napada na kuću, ispred koje (dakle nje – Usamine žene) je Usama postigao šehadet.

Amal al-Sada je ispričala pravu priču o šehadetu šejha i otkrila tajnu nestanka njegova tijela.

Ovo je njena priča:

– Kada je napad započeo, a američki vojnici počeli spuštati iz helikoptera u borbu protiv njih su istupila braća koja su svo vrijeme bila u kući. Sukob je bio težak i intenzivan.

Na kuću su zajedno napali američki vojnici i pakistanska vojska. Bilo ih je veoma mnogo. Oni su se brzo proširili po cijelom dvorištu i kući. Počeo je žestok boj.

U vrijeme napada, Usama je bio u svojoj sobi. On je odmah uzeo kalašnjikov i potrčao prema prozoru. U prvih nekoliko minuta pucnjave metak ga je pogodio u lice, i on je odmah postigao šahadet, Inša’Allah.

I to je bila prva milost šejhu od Allaha.

Amerikanci su nakon nekog vremena ušli u sobu i pronašli šejha Osamu ubijenog.

Uzeli su njgeovo tijelo i odnijeli u helikopter koji je bio pun marinaca.

Zatim se desilo nešto što je šokiralo sve (i od čega su se zgrčili pogledi Obame i Hilari koji su direktno pratili ovu akciju)!

U trenutku dok se helikopter dizao, tj. dok je jedan tren stajao u zraku, eksplodirao je. Vjerovatno je neko od braće pucao u helikopter. Helikopter se zapalio i eksplodirao u zraku. Zatim su ostaci pali na zemlju. Svi u helikopteru su poginuli a njihova tijela su rasprsnuta u komade uključujući i šejha Usamu.

Amerikanci su željeli pokazati tijelo ubijenog šeija Usame cijelom svijetu i tako predstave svoju “pobjedu”, ali je Allah uništio njihove planove.

Ovo je bila druga milost šejhu Usami od njegovog Gospodara.

Allah im nije dao u ruke tijelo Usame bin Ladena. Ostali su bez ičega, tako da su Amerikanci morali izići u javnost s novom pričom, u ovom slučaju da je pokopan na moru. “A Allah štiti one koji Ga se boje i grijeha klone.” (Al-Džasije, 19)

Allah, subhanehu we te`ala, štitio je šejha u životu i zaštitio ga je od neprijatelja nakon smrti.

Allahu moj, podari našem voljenom Usami najljepše mjesto u Firdewsu! Amin!

Osim ovog kazivanja, ostaje još i potvrda gdje su i kako nestala tijela 22 američka pripadnika specijalnih jedinica, a kojim američka diplomatija spekulira i laže porodicama poginulih i dan danas. U jednom osvrtu na ovu vijest, Fox TV je dala izjavu kako su talibani pogodili helikopter u kojem su se nalazili “Grupa 6″ ili 22 komandosa Sealsa (Foka). Sad se zasigurno razotkrila istina o pogibiji Usame i “misterioznoj” pogibiji 22 pripadnika specijalnih snaga koji su učestvovali u akciji opsade kuće našeg šejha Usame, rahimehullah. Očito je da nije bilo u korist Obami a ni američkoj doplomatiji u istom trenutku objaviti smrt svih 22 komandosa. Bila je to druga po redu od najvećih laži američke diplomatije nakon 11 septembra.

Izvor: Umma news

Prijevod: Vijesti ummeta

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz