Afganistanski genocid se nastavlja: Američki teroristi krvoločno ubili više od 50 civila


Takozvani američki čuvari mira u provicniji Kandahar su još jednom pokazali svoju žeđ za krvlju nevinih afganistanskih civila.

Prema izjveštajima koji stižu iz tog područja, američki okupatori podržani od strane svojih marioneta su napustili svoju bazu po noći (početkom 11.03.2012) i izvršili upade u kuće lokalnih stanovnika, koji se nalaze u blizini njihove baze u selu Balambi oblasti Pandžvai.

Svjedoci sa mjesta događaja govore da su tokom upada američki vojnici i njihove marionete izbliza pucali na civile u kućama i do sada je pronađeno 50 tijela mještana među kojima je 11 članova porodice Muhameda Vazira, uključujući i njega samog. Nevini civili su zasuti paljbom sa stotinama metaka i hladnokrvno su ubijeni.

Stanovnici sela govore da se ovaj genocidni čin, kojeg su počinili Amerikanci i njihovi ANA plaćenici, odigrao sinoć oko ponoći, dodajući da desetine civila je potražilo sklonište u sigurnim kućama kako bi se zaštitili od ovog horora. Veliki broj tijela još nije pronađen, što povećava potencijalni broj žrtava.

U ovoj noćnoj operaciji, barbarski američki teroristi su također zapalili brojne kuće obićnih stanovnika. Neke novinske agencije navode da Amerikanci govore da su žrtve nastale usljed zračnih napada, međutim stanovnici sela kategorično odbacuju takve tvrdnje i pozivaju svakoga da istraži slučaj žrtava koji su upucani ili su ubijeni od strane ručnih bombi koje su bile ubačene u njihove kuće. Većina žrtava su žene i djeca, lokalni stanovnici sela.

Izvor: Shahamat – zvanični sajt Islamskog Emirata Afganistana

Dodatak PV: Ovaj događaj ujedno otkriva pokvarenu prirodu svjetskih i bosansko-hercegovačkih medija koje barbarski teroristički čin skupne američkih terorista i njihovih marioneta svjesno umanjuju i prikazuju javnosti kao izolovani čin nekog “poludjelog” američkog vojnika. Ovo je još jedan u nizu dokaza koliko su “objektivni” šejtanski mediji koji na svojim portalima šire razvrat, nepravdu, laži i ostale gnusobe. S druge strane, ako se dogodi da neki islamski praktičar bilo gdje u svijetu počini neko nedopustivo djelo, onda isti ti mediji bezobrazno pripisuju takav čin svim islamskim praktičarima, podižući medijsku hajku prema sljedbenicima islama.

Zadnje objave

Islamske teme

Zapratite nas na Facebooku

5,514LikesLikes

1 komentar

  1. […] Kao i u mnogim drugim sličnim situacijama i ovoga puta je reis Cerić stao u odbranu svojih prijatelja Amerikanaca i oštro osudio ovaj napad na američki konzulat u Bengaziju, međutim, nikada i nigdje nismo naišli na osudu američkih zločina protiv muslimana širom svijeta od strane reisa i institucije koju predstavlja, zločina o kojima više i nemuslimani ne žele da šute. Mnogi od tih zločina su Cerićevi prijatelji javno priznali, doduše nazivajući ih “greškom” ili “kolateralnom štetom” ili sličnim nazivima, poput ubistva 12 dječaka u Kunaru u martu prošle godine (detaljnije pročitaj ovdje, op.PV), ili masakra afganistanskih civila u martu ove godine, kada su američki vojnici upali u kuće lokalnih stanovnika, koji se nalaze u blizini njihove baze u selu Balambi, u oblasti Pandžvai, i kada su brutalno izmasakrirali oko 50 žena i djece (iako su priznali ubistvo samo 17 civila, žena i djece (detaljnije pročitaj ovdje, op.PV). […]

Komentiraj:

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime