Od početka godine ruski i šijitski teroristi uništili 10 bolnica i 12 škola, 245 puta napali izbjeglice

Objavljeno / ažurirano:

Od početka ove godine, u napadima na područja pod kontrolom pobunjeničkih oslobodilačkih snaga, ruski i šijitski zločinci uništili su 10 bolnica, 14 tržnica i 12 škola, izvijestila je Sirijska civilna zaštita “Bijeli šljemovi”.

Esencijalna infrastruktura bez koje je nemoguće zamisliti normalan ljudski život glavna su meta napada ruskih krstaša i njihovih šijitskih saveznika.

Glavni cilj ovakvih terorističkih napada je iseliti civile i uništiti sve što bi omogućilo normalan život u ovim mjestima.

Čak i kada prestrašeni civili pokušavaju da pobjegnu od masakra bivaju gađani od strane satanističkog saveza ruskih i šijitskih zvijeri.

Prema podacima Sirijske civilne zaštite, Rusija i šijitski režim su od početka godine najmanje 245 puta napali civile koji su bježali iz gradova koje su ovi teroristi bombardovali. Jedan od slučajeva bombardovanja civila je prikazan i na fotografiji ispod.

Napad na civile u Siriji

(Aktivisti / PV)

NOVO NA SAJTU

Zlatna sredina

0
Rekao je Wehb: „Sve ima dva kraja i sredinu. Uhvatiš li se za jedan kraj, drugi će se nakositi, ali uzmeš li sredinu, oba kraja će biti uravotežena. Drži se uravnotežene sredine u svim stvarima“.

Preporučeni sadržaj

Egipatski diktator Sisi prijeti vojnom intervencijom u Libiji

0
U kontraofanzivi protiv snaga otpadničkog generala Halife Haftara, snage libijske vlade u Tripoliju uspjele su prethodnih sedmica povratiti više gradova i vojnih baza, te doći do kapija Sirta, stratšekog grada koji je od strane Rusije proglašen crvenom linijom.

Islamske teme