Poziv na saradnju

Objavljeno / ažurirano:

Put vjernika je u konstantnoj potrebi za administratorima, prevodiocima, lektorima, saradnicima (volunterima) i svima onima koji žele dati svoj doprinos u radu portala, makar i dobronamjernom kritikom.

U radu na našem portalu i Facebook stranici možeš učestvovati na neki od načina:

1. Ako poznaješ rad u programima za obradu videa ili fotografije, možeš raditi u Media odjelu portala i pripremati foto i video dawetski materijal.

2. Ako znaš neki od sljedećih jezika: engleski, arapski, turski ili ruski, možeš prevoditi vijesti, tekstove i video sadržaje.

3. Ako imaš tekst (ili vijest), možeš nam ga poslati, a mi ćemo ga, inša Allah, objaviti na portalu. Tekst može biti tvoj ili prekucan iz neke knjige.

4. Ako poznaješ WordPress (osnove) možeš raditi na uređivanju i objavljivanju materijala.

5. Ako ne posjeduješ gornje kvalifikacije, a imaš ideju ili savjet kako da poboljšamo rad stranice i foruma, bit će nam zadovoljstvo da čujemo tvoje prijedloge.

Budi i ti dio našeg tima! Daj svoj doprinos u širenju Istine!

Kontakt informacije možete popuniti u formi ispod.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

(Put vjernika)

NOVO NA SAJTU

nesudjenje serijatom

Da li je nevjernik onaj ko ne sudi po Allahovom zakonu?

Pitanje: Da li se suđenje po onom što nije Šerijat smatra velikim ili malim kufrom? Odgovor: Sva hvala pripada Allahu Uzvišenom, i salavat i selam na Njegova...

Preporučeni sadržaj

u fokusu

Zabrinutost u Kongresu SAD o žarištima na Balkanu

Janusz Bugajski, viši saradnik organizacije „Center for European Policy Analysis“, govorio je o pet vrsta ruskog uticaja u regiji: „Pod jedan - promovisanje lokalnog nacionalizma...

Islamske teme