Categories:

Poziv na saradnju

Objavljeno / ažurirano:

Put vjernika je u konstantnoj potrebi za administratorima, prevodiocima, lektorima, saradnicima (volunterima) i svima onima koji žele dati svoj doprinos u radu portala, makar i dobronamjernom kritikom.

U radu na našem portalu i Facebook stranici možeš učestvovati na neki od načina:

1. Ako poznaješ rad u programima za obradu videa ili fotografije, možeš raditi u Media odjelu portala i pripremati foto i video dawetski materijal.

2. Ako znaš neki od sljedećih jezika: engleski, arapski, turski ili ruski, možeš prevoditi vijesti, tekstove i video sadržaje.

3. Ako imaš tekst (ili vijest), možeš nam ga poslati, a mi ćemo ga, inša Allah, objaviti na portalu. Tekst može biti tvoj ili prekucan iz neke knjige.

4. Ako poznaješ WordPress (osnove) možeš raditi na uređivanju i objavljivanju materijala.

5. Ako ne posjeduješ gornje kvalifikacije, a imaš ideju ili savjet kako da poboljšamo rad stranice i foruma, bit će nam zadovoljstvo da čujemo tvoje prijedloge.

Budi i ti dio našeg tima! Daj svoj doprinos u širenju Istine!

Kontakt informacije možete popuniti u formi ispod.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

(Put vjernika)

NOVO NA SAJTU

Žena muslimanka prema svome Gospodaru – Budna vjernica

0
Najvrijednija odlika žene muslimanke je njeno duboko vjerovanje u Allaha, dželle šanuhu, njeno jasno ubjeđenje da sve što se dešava ljudima, dešava se po...

Preporučeni sadržaj

Vrste grijeha

0
Dvije su vrste grijeha: mali i veliki. Ibnul Kajjim kaže: “Kur’an i sunnet, te konsenzus ashaba i tabi'ina poslije njih, kao i imama ukazuje...

Islamske teme