Šejh Imran Husein presudio: U Srebrenici nije bilo genocida!

Objavljeno / ažurirano:

Kontroverzni sufijski šejh Imran Husein, poznat po stotinama dersova na temu predznaka Sudnjeg dana, uputio je ovih dana muslimanima u BiH poruku u kojoj tvrdi da u Srebrenici nije bilo genocida.

Iako su mnogi koji slušaju Imrana Huseina šokirani izjavama ovog derviša i “velikog poznavaoca” globalne situacije, ipak, ovakva izjava je sasvim očekivana od čovjeka koji brani satanistički Asadov režim, te one koji se bore protiv njega naziva teroristima.

Šeik Imran Husein je u svom govoru u više navrata izrazio čvrsto ubjeđenje da zločin u Srebrenici nije genocid te da to “pravoslavni srpski narod” ne odobrava.

“A Rusija je bila veoma mudra, veoma mudra kad je uložila veto na tu zlu rezoluciju, koja je samo dolivala ulje na vatru da je održava. Mi želimo drugi razvoj situacije”, kaže Imran Husein u svojoj poruci bosanskim muslimanima.

Imrah Husein godinama upozorava na pojavu Džedždžala, ali je svojim stavovima postao, možemo slobodno reći, dedžalski (glasno)govornik današnjice.

Imran je postao poznat po nakaradnim tumačenjima predznaka Sudnjeg dana, koje on “štela” u skladu sa svojim ili naručenim predubjeđenjima.

Tako, Imran Husein tvrdi da su se Jedžudž i Medžudž već pojavili, zna čak i planinski klanac kroz koji su prošli, iako je u vjerodostojnim hadisima jasno naznačeno će se oni pojaviti nakon silaska Mesiha Isaa, alejhisselam.

Također, Imran Husein u nastradamusovskom stilu tumači i hadise o pojavi Dedždžala, te tvrdi da je Dedždžal oličenje društvenog sistema, što je suprotno vjerodostojnim hadisima da je Dedždžal čovjek od krvi i mesa.

O drugim zabludama ovog čovjeka možete pratiti u temina forumu klikom na link ovdje.

Video poruka  Imrana Huseina muslimanima Bosne:

(Put vjernika)

NOVO NA SAJTU

Kultura kletve i proklinjanja ashaba i majki vjernika kod šiija

0
Pustimo da sami šijitski autoriteti govore o svom ubjeđenju, ali bez tukje - pretvaranja! Pogledajte pogana ubjeđenja šiizma - idolopokloničke sekte koja se krije iza islama. Šije lažu i potom proklinju najveće svetinje islama.

Preporučeni sadržaj

Dokaz da šije ne vjeruju u Kur'an: Mula Hajderi o šiijskom...

0
Kada je u pitanju šijitska sekta, mnogi muslimani su obmanuti i nisu svjesni nevjerstva ove sekte. Ovome doprinosi blagonakloni stav Islamske zajednice prema šiizmu, kao i medijska propaganda koju vrše šijitske misinarske službe na našim prostorima, ali i na nivou čitavog ummeta.

Islamske teme