Sramotno! Prema australskom senatoru, muslimani ubijeni na Novom Zelandu su sami krivi

Popularno na sajtu

Danas su mrzitelji islama bili posebno radosni kršćanskim terorističkim napadom na Novom Zelandu, ali im je tu radost pomalo zamutila osuda (makar i cinična) tog čina od strane svjetskih javnih ličnosti.

Međutim, raznorazni nacisti i kršćanski teroristi, pogotovo oni iz našeg komšiluka, nisu dugo čekali za novu dozu radosti.

Frejzer Aning, poznati kršćanski terorista koji je zasjeo u australskom Senatu, razveselio je kršćanske teroriste širom svijeta svojom izjavom da su muslimani sami krivi što su ubijeni.

„Iako će ljevičarski političari i mediji požuriti da za napad okrive zakone o naoružanju ili nacionalističke poglede, pravi uzrok krvoprolića na ulicama Novog Zelanda je program imigracije, koji je dozvolio muslimanskim fanaticima da se dosele na Novi Zeland“, napisao je u saopštenju senator Aning, a sa oduševljenjem prenose srbo-fašistički mediji.

Kršćanski terorista Aning je ovako obrazložio svoje vidjenje situacije:

„Da budemo jasni, iako su muslimani možda danas žrtve, obično su oni počinitelji. Širom svijeta muslimani ubijaju ljude u ime svoje vjere“, naveo je Aning.

Ovaj terorista nije naveo gdje to širom svijeta muslimani ubijaju ljude, kada su upravo muslimani najveće žrtve terorizma, a pogotovo državnog terorizma:

  1. Kina i Mijanmar na najbrutalnije načine ubijaju i hapse muslimane a da nikome ne odgovaraju za svoje zločine. Samo u Mijanmaru je protjerano preko 2 miliona muslimana, njihovi domovi su spaljeni, dok je više desetina hiljada ubijeno. U koncentracionim logorima u Kini se drži preko 2 miliona muslimana.
  2. Strane okupatorske zemlje, mahom kršćanske, medju kojima je i njegova zemlja Australija, i dan danas drže pod okupacjim Afganistan, gdje su već ubili preko 2 miliona muslimana.
  3. Strane kršćanske zemlje pomažu totalitarističke režime u muslimanskim zemljama, koji za njihov interes terorišu svoj sopstveni narod.
  4. Kršćanska Rusija i Zapadne sile već su pobili na desetine hiljada civila u Siriji, a njihova čelična kandža nad muslimanima Sirije ne popušta.

Lista terorista koji ubijaju i zlostavljaju muslimane širom svijeta zaista bi se odužila, pa smatramo da je ovo sasvim dovoljno!

Ovaj terorista, koji će ubrzo postati internet zvijezda raznoraznim islamofobima, kršćanskim fanaticima i teroristima, ne krije da ubijeni u masakru na Novom Zelandu nisu bezgrješni, što znači da su zaslužili to što ih je snašlo:

„I samo zato što sljedbenici tog divljačkog vjerovanja nisu ubice u ovom slučaju, ne čini ih bezgrješnima“, naglasio je terorista Aning.

U saopštenju je senator ukazao i na to da u Australiji i na Novom Zelandu raste strah od sve većeg prisustva muslimana, objavio je portal „Indeks“.

Na kraju je citirao Jevanđelje po Mateju da „ko se lati mača, od mača će poginuti“, te je dodao da oni koji slijede „nasilnu religiju, koja ih poziva da nas ubijaju, ne mogu biti iznenađeni kada im neko odgovori istom mjerom.“

(Put vjernika / Agencije)

 

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz