Vrhunac židovske cionističke opačine: Izraelska vlada se kur'anskim ajetima ismijava sa žrtvama svojih zločina

Popularno na sajtu

U momentu kada povjerujete da je genocid najužasnije “postignuće” ljudskog otpada, židovski teroristi i genocidaši vas ubijede u suprotno. Dok svakog časa pristižu vijesti o novim cionističkim zločinima u Gazi, i dok socijalnim mrežama kruže fotografije smrskanih tijela palestinske djece ubijene u kukavičkom bombardovanju židovske Zvijeri, ista ta Zvijer objavi tvit u kome se sprda sa svojim žrtvama, a da to sprdanje bude užasnije, Zvijer se potrudila da ono bude onim najsvetijem što žrtva ima – svetošću Kur'ana!

Naime, židovska cionistička vlada je na svom zvaničnom Twitter nalogu na arapskom jeziku u utorak objavila tvit koji fotografiju bombardovanja Gaze komentira kur'anskim ajetima iz sure Al-Fil (onaj osjećaj kada židov citira Kur'an, a vi znate zašto).

Prijevod ovih ajeta glasi:

Zar nisi čuo šta je sa vlasnicima slona Gospodar tvoj uradio!
Zar lukavstvo njihovo nije upropastio
i protiv njih jata ptica poslao,
koje su na njih grumenje od gline pečene bacale,
pa ih kao izjedeno lišće učinio?

Pomenuti tvit je (u momentu pisanja ovog teksta) još uvijek dostupan na zvaničnom Twitter nalogu izraelske genocidne vlade (pogledaj ispod).

Imajući u vidu sva zvjerstva koja cionistička vlast sprovodi u Gazi, a koja nisu skrivena osim totalnoj budali ili kompletnom pokvarenjaku, postaje jasno da je Zvijer nadmašila samu sebe u zlu i pokvarenosti.

Tako, Zvijer svoje žrtve poredi sa vlasnicima slona koji su u vrijeme prije Poslanika alejhisselam napali na Kabu pa ih je Allah uništio. Tako, prema židovskoj Zvijeri, palestinska djeca su zločinci čija je lukavstva Allah upropastio tako što je na njih poslao “jata ptica”, tj. židovske avione.

Da li neko može navesti ubjedljiviji primjer bolesne kombinacije genocida i cinizma!?

Zaista je teško zamisliti nešto bolesnije i kvarnije od ove židovsko cionističke opačine, ali s obzirom o kome se radi, budimo spremni da Zvijer ponovo nadmaši samu sebe, Allah joj propast ubrzao!

Pogledajte i dvije fotografije “terorista” ubijenih u židovskim napadima na Gazu. Ovo su “vlasnici slona” čija je lukavstva Izrael uništio.

Palestinska djeca - teroristi protiv kojih se bori Izrael Palestinska djeca - teroristi protiv kojih se bori Izrael

Za Put vjernika: Abdullah Sabiković (svoje radove za rubriku “Vaša strana” možete slati putem kontakt forme ovdje)
Napomena: Članci objavljeni u rubrici “Vaša strana” ne moraju nužno odražavati stavove portala “Put vjernika”

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz