Novi šokantni video snimak židovske brutalnosti nad nedužnim Palestincima

Popularno na sajtu

Video snimak koji je skoro objavljen od strane aktivista za ljudska prava prikazuje „izraelsku“ policiju kako brutalno prebija jednu palestinsku porodicu na okupiranim palestinskim teritorijama. Ovaj video je još jedan u nizu dokaza da židovska policija koristi prekomjernu silu protiv nezaštićene žene ispred mladića kojeg udaraju a kasnije i bespravano zadržavaju u pritvoru.

Početkom oktobra je objavljen izvještaj od strane Palestinskog centralnog biroa za statistiku (PCBS) u kome se kaže da je cionistička tvorevina Izrael od 1967. godine uhapsila oko 750,000 Palestinaca, uključujući i oko 12,000 žena i desetine hiljada djece.

PCBS kaže da „Izrael“ trenutno u pritvoru drži oko 6,000 Palestinaca, uključujući 35 žena i 285 djece!

U dodatku ovome, jedan ili više članova skoro svake palestinske porodice je bespravno zadržan od strane „izraelske policije“.

PCBS dalje navodi da je više od 200 zarobljenih od 1967. godine ubijeno, kao rezultat medicinskog zapostavljanja, mučenja ili ubijanja od strane „izraelskih“ vojnika i zatvorskih stražara.

U petak, 7. oktobra, oko 12000 građana Gaze je izašlo na masovni protest da izraze njihovu solidarnost sa palestinskim zatvorenicima koji su u štrajku glađu već drugu uzastopnu sedmicu kao odgovor na okrutne mjere koje se koriste protiv njih u zatvorima.

Jedan od demonstranata je rekao sljedeće:

“Mi nećemo prestati sve dok se svaki palestinski zatvorenik ne vrati svojoj porodici, nastavićemo naše aktivnosti i otpor sve dok ne obezbjedimo oslobađanje naše braće i sestara koje zarobljenim drže cionisti”.

Pogledajte i šokantan video snimke o židovskoj divljačkoj brutalnosti nad nedužmima.

(Put vjernika)

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz

%d