Židovski terorizam, "islamske" vlade i licemjerni Zapad

Popularno na sajtu

Najmanje 19 ljudi je ubijeno, dok je nekoliko desetina ranjeno u ponedjeljak ujutro kada su “izraelski komandosi” izveli još jedan teroristički akt, ovog puta ne na palestinsku djecu, nego na humanitarne aktiviste, koji su bili na brodovima koji su dopremali 10 hiljada tona humanitarne pomoći za narod Gaze u Palestini.

Brodovi, koje predvodi turski brod sa 600 ljudi, krenuli su jučer sa zborne tačke u međunarodnim vodama kod Kipra, a jutros su trebali prispjeti na obale Gaze, čime bi se simbolično prekinula višegodišnja opsada Gaze.


Riječ je o najvećem humanitarnom pokretu u historiji čovječanstva, a u kojem učestvuju aktivisti iz 50 zemalja sa devet brodova, na čelu sa humanitarnom organizacijom iz Turske IHH, koja nosi 10 hiljada tona humanitarne pomoći narodu Gaze u Palestini.

U ovoj humanitarnoj akciji učestvuju tri broda iz Turske, dva iz Engleske, po jedan iz Grčke, Irske, Kuvajta i Alžira, a među zemljama iz kojih dolaze aktivisti su: Indonezija, Malezija, Pakistan, Jemen, Belgija, Španija, Palestina, Srbija, Norveška, Švedska, Australija, Velika Britanija, čak Vatikan i Izrael!

Židovski teroristi su izmislili i priču za djecu, kojom pravdaju svoju akciju, a koja je, umjesto da ide u program za laku noć u večernjim satima, objavljena jutros, odmah nakon terorističkog napada. Prema toj bajci, židovski komandosi su samo uzvratili na napad humanitaraca, samo što ovog puta nije korištena riječ “teroristički” jer je na brodovima bilo i nemuslimana koji su željeli dati svoj doprinos u dostavljanju pomoći napaćenom palestinskom narodu. U ovu bajku će rijetko koje dijete povjerovati, ako samo zna da su zvaničnici židovske terorističke armije još jučer upozorili da neće dopustiti dostavljanje humanitarne pomoći narodu Gaze. Pa, ko bi se od humanitaraca usududio da nosi oružje ili pak da napadne komandose? Međutim, bajka je poslana u etar i vrti se na globalnim mas medijima, a ako neće djeca, povjerovat će oni koji to žele.

Ovakav teroristički akt je zaslužio osudu, ne samo arapskih tiranskih vlada, nego i tiranskog demokratskog Zapada, čije je “Izrael” dijete. Tako su i jedni i drugi izjavili osudu i izrazili veeeliko žaljenje za ubijene i ranjene u ovom “nemilom aktu”, kao što su uradili i povodom terorističkih napada na Gazu u januaru prošle godine. Čak su najavili i sjednicu Savjeta bezbjednosti UN-a za sutra.

Ovaj napad je definitivno poljuljao dugogodišnje dobre odnose “proislamske” turske vlade i terorističke tvorevine “Izrael”. Čak su i otkazane zajedničke vježbe Turske i “Izraela”, jer su ovoga puta ubijeni turski državljani, dok ubistvo 500 palestinskih žena i djece u januaru prošle godine nije bio dovoljno jak razlog za tursku “mudru proislamsku” vladu da prestane sarađivati i pomagati terorističku tvorevinu “Izrael”. Naravno, arapske tiranske vlade (sve redom) su još licemjernije, ako se ono što one rade može nazvati licemjerjem, jer su one otvoreni saveznik židova i otvoreni neprijatelj onih koji kritikuju ili ne priznaju židovsku “državu” ili se bore protiv nje.

Kako bi se ummetu “zamazale” oči, “islamski intelektualci” će širom svijeta organizirati masovne demonstracije, dok će se židovski zvaničnici slatko osmjehivati sa stranica globalnih mas medija, kao da nam žele reći: “Samo vi demonstrirajte! Sve dok je naivnih muslimana, naši poslovi će ići po planu!” Tako će muslimani, po Allah zna koji put po redu, demonstrirati i nositi palestinske zastave i uzvikivati parole protiv “Izraela”, a zatim će, nakon nekoliko dana, utonuti u još jedan san zvani “ljubav prema dunjaluku i strah od smrti”.

Međutim, ako židovi ovako arogantno i oholo nastave prkositi ne samo muslimanima, nego i čitavom svijetu, za očekivati je da će ovaj san trajati sve kraće i kraće, sve dok ga jednog dana u potpunosti ne potisne prezir prema dunjaluku i ljubav prema ahiretu.

Za Putvjernika.com: Abdullah Ebu Turab

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz