Kao odgovor na bezakonje demokratskih vlasti, muslimanke u Francuskoj nose medicinske maske

Objavljeno / ažurirano:

Demokratski režimi širom svijeta uživaju da govore o ljudskim pravima, pravdi, napretku, civilizaciji. Međutim, kada se to odnosi na muslimane, sva licemjerna retorika se odbacuje i otkrivaju se prava lica mrzitelja islama.

Prema stručnjacima, samo oko 1,5 hiljada muslimanki nose nikab (veo koji prekriva lice žene) u čitavoj Francuskoj. Međutim, francuske budne demokrate striktno gledaju na svoja „mjerila slobode i napretka“ koja obavezuju ženu na razgolićavanje, pretvarajući je u ljudsku životinju za zadovoljavanje strasti i u višekratni seksuani proizvod, štiteći tako bludnice, sve vrste seksualnih manijaka svih boja i spolova, a u isto vrijeme brinući se o zaštiti društva od „ mračnjaštva“ islama.

Parlament ove zemlje je donio poseban zakon koji ženama zabranjuje da nose nikabe protivno njihovoj slobodnoj volji i vjerskom uvjerenju.

Međutim, očito, francuske muslimanke ne misle odustati. Nakon zakona koji je zabranio ženama da nose nikab, muslimanke su izmislile drugi način kako da sakriju svoje lice – nošenjem medicinskih maski. Tako, video na kome muslimanka pokazuje sestrama u Francuskoj kako se pravilno koriste medicinske maske u skladu sa novim zakonom usvojenim od strane francuskih bijesnih demokrata, stekao je veliku popularnost na internetu.

Na pitanje navodnih miljenika zakona, žena odgovara da nosi masku iz higijesnkih razloga i nijedan zakon joj to ne može zabraniti!

Prije godinu dana, admistracija islamskog fakulteta El-Azhar u Kairu i nekoliko drugih egipatskih fakulteta su pod pritiskom Zapada i Vatikana zabranili nošenje nikaba unutar zidina fakulteta. To je dovelo do protesta studentica i umjesto nošenja vela, one nose medicinske maske.

Francuski demokratski zakon je posebno smiješan zbog činjenice da su žene koje se spominju u historijskim romanima o srednjovjekovnoj Francuskoj – nosile veo.

Kavkaz centar

 

Novo na sajtu

Halal meso

Uvjeti koji se moraju ispuniti da bi meso bilo halal sa...

U ovom kraćem istraživanju navešćemo dokaze i govore učenjaka koji su pisali o ovoj mes'eli, pokušavajući da odgovorimo na sljedeća pitanja: Šta je osnova...

Preporučeni sadržaj

Talibani svakodnevno napadaju afganistanske marionetske snage

Desetine mrtvih u napadima talibana u Afganistanu

U dva odvojena napada talibana u Afganistanu danas je poginulo najmanje 32, a ranjeno 30 ljudi, saopštila je tamošnja policija, prenosi agencija Beta. Afganistanska policija...

Islamske teme