Mas-mediji poručuju muslimanima: “Vi nemate nikakvu vrijednost!”

Objavljeno / ažurirano:

Šejh Ijad El-Kunejbi je smrt ruskog ambasadora prokomentarisao ovako:

Brini se o svojoj braći koja su protjerana, opkoljena i mučena. Brini se o muslimanskoj djeci koja su postala jetimima, i brini se o svojim sestrama koje strahuju za svoju čast, jer njihova tuga i patnje se još uvijek obnavljaju i povećavaju.

Nemoj se povoditi mas-medijima koji nekom pojedincu od nevjernika daju i pružaju astronomsku pažnju, dok u isto vrijeme vijest o stotinu ubijenih sirijaca, pedeset iračana, i trideset jemenaca prolazi neprimjetno, poput uvodne muzike na dnevnim novostima!
Mas mediji tvojoj podsvijesti šalju sljedeću poruku: “Ti kao musliman nemaš nikakvu vrijednost, i svaki drugi mimo tebe je časniji i važniji od tebe.”

Nemoj klečati i šutjeti pred mas-medijima, i sjeti se da se u Allahovom mizanu(teraziji) zatresao ‘Arš Milostivog zbog smrti jednog muslimana (S’ada b. Mu’aza), dok je o drugima (tj. nevjernicima) rečeno:

„Ni nebo ih ni Zemlja nisu oplakivali, i nisu bili sačekani.“ (Ed-Duhan, 29)

( https://twitter.com/Dr_EyadQun/status/811122859959586816/ )

NOVO NA SAJTU

Pagansko pleme u Maliju počinilo novi masakr nad muslimanima

0
Najmanje 31 osoba ubijena je u petak u napadu na selo Ogossagou, u kojem je prošle godine ubijeno više od 150 civila, potvrdila je...

Preporučeni sadržaj

Blagodati noćnog namaza

0
Kolika je samo želja jednog roba za zadovoljstvom Gospodara kada, nakon što noć spusti svoju veo, on ustaje uprkos toploti i prijatnosti postelje, a...

Islamske teme