Putinov lovački pas i zlatna WC školjka (FOTO)

Popularno na sajtu


Da raskalašenost, perverznost i ahmakluk nije privilegija samo bogatih sinova arapskih diktatora pokazao je i Putinov lovački pas Ramzan Kadirov, koji zadnjih 8 godina torturiše napaćeni čečenski narod. Svoju veliku ljubav i odanost Rusiji, a prije svega Putinu, bivšem KGB špijunu, Kadirov je naslijedio od svoga oca Ahmeda, koji je početkom ovog stoljeća služio „majci Rusiji“ kao čečenski muftija.

Stari Kadirov je brzo okončao muftijsku karijeru (ubijen je u atentatu čečenskih mudžahida 2003. godine), što je natjeralo Kadirova Mlađeg da se mnogo surovije obračunava sa svojim neistomišljenicima.

No, ovo nije izvještaj o zločinima Ramzana Kadirova, već tužna priča o stanju muslimanskog ummeta, koji preživljava najgori period u  svojoj historiji.

Ramzan Kadirov je do sada mnogo puta šokirao svjetsku javnost svojim izjavama i djelima. Međutim, posebnu pažnju i rekaciju je izazvao njegov novi zamak od, kako prenose mediji, 330 miliona dolara, što je šestina ukupnog godišnjeg budžeta Čečenije za 2012. godinu. Ono što je u ovoj priči izazvalo sablazan je činjenica da je promijenjen tok reke Sunži, kako bi Kadirov baš na tom mjestu napravio svoju raskošnu rezidenciju od 260 000 kvadratnih metara. S obzirom da je Kadirov sljedbenik zabludjelog kaderijskog sufijskog tarikata, ne bi nas začudilo da je diktator primio vahj (objavu) od šejtana da baš na tom mjestu sebi izgradi dvorac, gdje će se odmarati od silnih „briga“ za narod.

Kako se Kadirov ne bi osjećao prikraćeno, sobe i kupaonice prekrivene su zlatom, a da se može u miru olakšati nakon orgijanja, instalirana mu je i zlatna WC školjka u zahodu, da mu misli lakše “teku”, umivat će se nad pozlaćenim lavaboom, a kupati u zlatnoj kadi. Oko dvorca bit će engleska trava sa 16.000 ružinih grmova, omiljenim cvijećem „nježnog“ Kadirova koji na velikom popisu lične imovine posjeduje i nekoliko privatnih zatvora gdje torturiše svoje neistomišljenike.

Osim ruža iz bit će tu i 2260 različitih drugih stabala, grmova i biljaka te labirint od živice. U dvorcu je razmješteno 4300 kvadratnih metara goblena i po zidovima i podovima rasprostrto 13.200 kvadratnih metara istočnjačkih tepiha. Grandiozni objekt opsluživat će personal od 100 ljudi, od zaštitara, preko kuhara, vozača, masera, posluge do vrtlara, čistača bazena i – skupljača reketa.

Tako Kadirov, svojom razuzdanošću, ali i počinjenim zločinima prema muslimanima, stoji rame uz rame sa svirepim arapskim diktatorima i skoro da se niučemu ne razlikuje od njih. Zapravo, postoji jedna suštinska razlika među njima – imaju različite gospodare! Dok je Kadirovljev gospodar Putin, dotle je gospodar arapskih taguta Obama.

{vsig}kadirov{/vsig}

(Put vjernika)


Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz