SIRIJA: Još jedan masovni pokolj žena i djece pod pokroviteljstvom UN-a i ummeta!

Popularno na sajtu


Nekoliko sati nakon što je specijalni izaslanik UN-a i Arapske lige za Siriju Kofi Annan sa optimizmom napustio Siriju nakon sastanka s predsjednikom Bešarom el-Asadom, režimske šiitsko-alevijske snage su počinile još jedan u nizu pokolja nad muslimanima Sirije. Sumorni podaci govore da su šiitski četnici ovog puta, kako prenose svjetski mediji, zaklali i izboli noževima ili usmrtili tupim predmetima 26 djece i 21 ženu. Mnoge žene su prethodno bile silovane, a među silovanima su i djevojčice ispod 8 godina.

Masakr se dogodio u Homsu u četvrtima Karm ez-Zejtun i El-Adavija, a počinioci ovog gnusnog masakra su, po rječima sirijskih revolucionara, snage Šabbihe, režimske milicije zadužene za gušenje pobune. Nije nikakva tajna da u redovima Šabihe glavnu riječ vode iranski specijalci istrenirani za gušenje pobune, a koje je svom sirijskom bratu poslao u ispomoć iranski zločinac Ahmedinedžad.

Muslimani Sirije su od šiitskih pagana mogli očekivati ovakvu krvoločnost, jer su šiitske milicije zajedno sa njihovim američkim pomagačima u Iraku već istrijebili sunije u mnogim oblastima i gradovima.[1]

Muslimani Sirije su, također, mogli očekivati i šutnju UN-a, jer UN nije ništa drugo do sredstvo imperijalističkih sila kojima je bitan njihov interes a ne broj masakriranih dječaka i silovanih djevojčica…

Međutim, vjerujem da muslimanima Sirije teže pada šutnja ummeta od šiitskog klanja i krstaškog nijemog odobravanja[2]. Upravo iz šutnje ummeta šiitsko-alevijski monstrumi crpe svoju snagu za svaki sljedeći pokolj djece, za svako sljedeće silovanje djevojčica, za svaki sljedeći masakr…

Video: Prizori jučerašnjeg masakra u Homsu (Napomena: video sadrži uznemirujuće snimke)

Današnji ummet će se na Sudnjem danu suočiti sa prizorima izmasakriranih dječaka i silovanih i ubijenih djevojčica i žena Homsa, Idliba, Dere, Hame… Bit će to dan kada će se kukavice kajati zbog svog kukavičluka, a obožavaoci ovosvjetskih užitaka osjetiti gorčinu svojih „naslada“…

O Allahu, Ti si jedini kadar pomoći Tvoje robove! Uništi zlotvore i šiitsko-alevijske pagane! Spusti na njih kaznu odakle se ne nadaju!

O Allahu, more je Tvoje, zemlja je Tvoja, nebo je Tvoje, potopi njihove snage na moru, uništi njihove snage na kopnu i porazi njihove snage u vazduhu! O Moćni, o Silni!

Za Put vjernika: Ebu Abdul-Haqq

Tagovi: {tortags,3591,1}

Fusnote:


[1] Bagdad, nekadašnja svijetla prijestolnica hilafeta, postao je dominantno šiitski grad nakon što su šiitske milicije uz pomoć Amerikanaca istrijebile ili silom iselile sunije iz grada. I mnogi drugi sunitski gradovi širom Iraka dijele sudbinu Bagdada.

[2] Sjetimo se da su šiitski monstrumi drastično intenzivirali pokolj nad muslimanima Sirije nakon što su američki zvaničnici izjavili da su protiv naoružavanja sirijskih revolucionarnih snaga, a američko protivljenje automatski znači i šutnju kukavičkih i izdajničkih arapskih vlada.

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz