Upozorenje muslimanima!

Objavljeno / ažurirano:

Dragi i poštovani muslimani!

U zadnje vrijeme je sve veća  hajka na islam i muslimane u BiH! Sve što miriše na islam odmah se nađe na udaru onih koji ne vole našu vjeru. Prepadaju nas i straše nekakvim “vehabijama“ i govore da su oni prijetnja Bosni! Govore da će sve biti dobro ako ne bude njih! Kažu da su „vehabije“ krive za sve!

Mi dobro znamo da 92. godine nije bilo „vehabija“, pa smo napadnuti iz svih vrsta oružja samo zato što smo rekli da smo muslimani!

I znamo da nije bilo „vehabija“  u Bijeljini, Višegradu i Foči, pa su nas napali, porobili, silovali i mnoge pobili samo zato što smo rekli da smo muslimani!

Dobro znamo da u Sarajevu nije bilo „vehabija“, pa je taj grad više od hiljadu dana sistematski ubijan i rušen samo zato što se imalo hrabrosti reći: Da, mi smo muslimani!

Mi dobro znamo da u Srebrenici nije bilo „vehabija“, pa su silovali naše sestre, naše žene i naše majke! Ušli su i pobili preko deset hiljada ljudi za nekoliko sati samo zato što su rekli da su muslimani!


Govore nam da ima tamo neka Maoča u kojoj žele da žive po islamskim propisima, bez alkohola, droge i kafana!

Govore nam da su oni opasni i da im takvi muslimani ne pašu! A i normalno je da im ne pašu jer oni žele muslimane narkomane i alkoholičare kako bi ih lakše pobili kada opet to pokušaju!

Oni su vidjeli da je komunistički režim bio uveliko iskvario i odvojio muslimane od njihove vjere. Sada vide da se muslimani bude i da je sve manje pijanica i slabića, pa su se pobojali da nas neće moći lahko pobiti budne, trijezne i oprezne! Puno puta su nas protjerali i pobili! Dosta je više!!!

ZATO NE DOZVOLIMO DA NAS OPET PREVARE!!!

Put vjernika

NOVO NA SAJTU

infiltrator

Pripadnik talibana se infiltrirao u policiju pa ubio 12 američkih vojnika...

Pripadnik afganistanskih talibana danas je izveo veliku operaciju unutar vojnog aerodroma u Kandaharu prilikom čega je ubio čak 12 američkih vojnika, objavila je El-Emara. Radi...
Pero oruzje

Kobnost jezika

Preporučeni sadržaj

islam, musliman cita knjigu

Šejh Abdul-Muni'm: Da, ja sam vehabija!

Usprkos mome protivljenju prema ovom etiketiranju koje razjedinjuje a ne ujedinjuje muslimane... jasno i otvoreno izjavljujem, bez ikakvog sektašenja ili partinzanstva od bilo koga...

Islamske teme