Categories:

VIDEO: Nad muslimanima Sirije se sprovodi genocid od strane šiitskog režima. Dovite da Allah pomogne muslimane širom svijeta!

Objavljeno / ažurirano:

Divljačke i sektaškom mržnjom zaslijepljene vojne i policijske horde šiitsko-alevitskog režima sprovode najsvirepiji genocid nad muslimanima Sirije. Dok muslimani Somalije umiru od gladi, muslimani Sirije bivaju klani i torturisani od strane šiitsko-alevitskog režima Bešara el-Asada, svesrdno pomognutog njegovom braćom iz Irana.

Bilo je potrebno da umre oko 30 000 muslimanske djece u Somaliji pa da muslimani širom svijeta pokrenu humanitarne akcije kako bi pomogli ovaj ponosan i siromašan narod. Sada, pred Bajram, muslimanima Somalije pristiže oskudna pomoć i nadati se je da će somalijska djeca imati pojesti nekoliko zalogaja za Bajram. Ali, ko će pomoći muslimanima Sirije, nad kojim se događa sistematski genocid od strane (ne)ljudi koje mnogi bh. „vjerski autoriteti“ nazivaju braćom u vjeri?

Dok ti, brate i sestro, u rahatluku provodiš blagoslovljene dane ramazana govoreći slobodno „La ilahe illAllah“ (Nema boga osim Allaha), dotle, muslimani Sirije, od strane šiitskih pagana, bivaju prisiljavani da izgovaraju „La ilahe illa Bešar el-Asad“ (nema boga osim Bešara el Asada, šiitsko-alevitskog diktatora Sirije).

Dok se ti, brate i sestro, dvoumiš da li ćeš večeras otići u džamiju i klanjati teraviju, iako nemaš valjan razlog da ne ideš, dotle, mnogi muslimani Sirije iz straha ne mogu izaći iz svojih domova, a ako bi i izašli, nemaju gdje klanjati, jer su mnoge džamije razrušene.

Otmice, ubistva i torture su svakodnevnica sirijskih muslimana, muškaraca, žena, staraca, ali i djece. Pogledajte potresan video prilog o užasnom teroru koji se sprovodi nad muslimanima Sirije

(Napomena: video sadrži potresne scene i ne preporučuje se za gledanje djeci i slabim osobama).

Također, pogledajte i video prilog o Sirijcu koji od strane sirijske armije biva prisiljavan da kaže „Nema boga osim Bešara“.

Ispod možete pogledati rušenje sunitske džamije Osman ibn Affan u Ez-Zuru. Rušenje je propraćeno usklicima oduševljenja šiitske mase.

O muslimani, vaša braća u Siriji krvare, a pomoć im je skoro nemoguće pružiti, jer su u izolaciji i opsadi od strane režima. Oni danas nemaju nikog drugog ko će ih pomoći – osim Allaha! Zato, dovite Allahu (molite Allaha) u ovim blagoslovljenim danima i noćima za muslimane Sirije. Dovite na noćnom namazu i poslije svakog namaza, jer je njima sada dova potrebnija od hrane i pića.

Nemojte u svojim dovama zaboraviti ni ostale muslimane u svijetu koji su izloženi otpadničko-krstaško-nevjerničkoj agresiji; dovite za muslimane Kavkaza, Somalije, Iraka, Afganistana, Pakistana, Libije…

(Put vjernika)

Sličan tekst: Svim muslimanima svijeta: Dovite za pobjedu mudžahida i poraz okupatora

NOVO NA SAJTU

Zatvorenik iz Gvantanama broj 552 II Druga epizoda: Zašto sam uhapšen?

0
Druga epizoda: Zašto sam bio u Afganistanu? Šta se dogodilo tokom američkog bombardiranja? Kako i zašto sam predan američkoj vojsci?
Bitka na Uhudu

Pouke bitke na Uhudu

Preporučeni sadržaj

Ne mogu imati djece – može li uzrok biti sihr ili...

0
Muhammed Tim Humble je islam primio sa 14 godina. Završio je Islamski univerzitet u Medini 2011. godine na odsjeku za hadis. Prvo znanje o...

Islamske teme