VIDEO: Došla je istina, nestalo je laži!

Objavljeno / ažurirano:


Suprotno medijskim stereotipima koje važe u jednoličnom svijetu globalnih mas medija, video dokumentarac “Došla je istina, a nestalo je laži!” u produkciji globalne islamske medijske kuće “As-Sahab”, prikazuje aktuelna svjetska zbivanja u islamskom svijetu u jednom novom svjetlu, u kome pravo na govor istine ne posjeduju samo svjetski moćnici koji kreiraju podaničko javno mnjenje, već se prostor daje i “drugoj strani” koja je aktivni učesnik globalnih dešavanja, a čiji se glas guši ili satanizira od strane propagatora ideje o ljudskim pravima i slobodi govora.

Ne propustite da pogledate prvi dio dokumentarnog filma “Došla je istina, a nestalo je laži!”, koji govori o velikom porazu krstaško-cionističke alijanse u Afganistanu, o transformaciji američke sekularne vojske u kršćansku evangelistčku vojsku, o masovnim samoubistvima u američkoj vojsci, o zavjeri koja se krije iza “borbe protiv terorizma”, o stvarnosti “Arapskog proljeća”, o propasti kapitalističkog sistema i o još mnogo zanimljivih detalja i činjenica koje neće ostaviti ravnodušnim ni jednog čovjeka čiji pogledi nisu ograničeni medijskim betonom globalnih krstaško-cionističkih mas medija.

Priprema: Put vjernika

Ključne riječi: {tortags,4132,1}

NOVO NA SAJTU

Zlatna sredina

0
Rekao je Wehb: „Sve ima dva kraja i sredinu. Uhvatiš li se za jedan kraj, drugi će se nakositi, ali uzmeš li sredinu, oba kraja će biti uravotežena. Drži se uravnotežene sredine u svim stvarima“.

Preporučeni sadržaj

Egipatski diktator Sisi prijeti vojnom intervencijom u Libiji

0
U kontraofanzivi protiv snaga otpadničkog generala Halife Haftara, snage libijske vlade u Tripoliju uspjele su prethodnih sedmica povratiti više gradova i vojnih baza, te doći do kapija Sirta, stratšekog grada koji je od strane Rusije proglašen crvenom linijom.

Islamske teme