VIDEO: Došla je istina, nestalo je laži – 2. dio

Objavljeno / ažurirano:


Suprotno medijskim stereotipima koje važe u jednoličnom svijetu globalnih mas medija, video dokumentarac “Došla je istina, a nestalo je laži!” u produkciji globalne džihadske medijske kuće “As-Sahab”, prikazuje aktuelna svjetska zbivanja u jednom novom svjetlu, u kome pravo na govor istine ne posjeduju samo svjetski moćnici koji kreiraju podaničko javno mnjenje, već se prostor daje i “drugoj strani” koja je aktivni učesnik globalnih dešavanja, a čiji se glas guši ili satanizira od strane propagatora ideje o ljudskim pravima i slobodi govora.

Drugi dio video dokumentarca „Došla je istina, nestalo je laži!” na originalan i upečatljiv način govori o motivima koji pokreću nevjerničke vojske u njihovim pohodima širom svijeta, poredeći ih sa motivima mudžahida, bacajući tako više svjetla na globalni sukob između onih koji ratuju za visoke plate i položaj a u interesu pohlepnih, mračnih šefova satanističkih vlada Zapada, i onih koji su ostavili visoke plate i ovosvjetske položaje da bi ratovali za uzdizanje Allahove riječi i uspostavljanje pravde na zemlji.
Zašto ratuju nevjernici, a zašto mudžahidi? Ko je i zašto izmislio „islamski terorizam” i ko su, u stvari, pravi teroristi? Ovo i još mnogo toga saznajte u zaista izvanrednom video dokumentarcu „Došla je istina, nestalo je laži!”, koji je preveden na bosanski jezik.

Priprema: Put vjernika

Ključne riječi: {tortags,4185,1}

Novo na sajtu

sejtanovi prilazi srcu

ŠEJTANOVI PRILAZI SRCU

Znaj da je najbolji primjer za srce tvrđava u koju šejtan hoće da provali, da je osvoji i njome zagospodari, i da se tvrđava...

Preporučeni sadržaj

Bitka za Idlib

Sirija: Šijitski režim pokušava zauzeti strateški grad Han Šejhun na jugu...

Snage sirijskog režima podržane ruskom vojskom zauzele su ključan grad Al-Habit na zapadu Hame dok su 10 kilometara istočno od grada Han-Šejhuna zauzeli naselje...

Islamske teme