VIDEO: Došla je istina, nestalo je laži – 2. dio

Objavljeno / ažurirano:


Suprotno medijskim stereotipima koje važe u jednoličnom svijetu globalnih mas medija, video dokumentarac “Došla je istina, a nestalo je laži!” u produkciji globalne džihadske medijske kuće “As-Sahab”, prikazuje aktuelna svjetska zbivanja u jednom novom svjetlu, u kome pravo na govor istine ne posjeduju samo svjetski moćnici koji kreiraju podaničko javno mnjenje, već se prostor daje i “drugoj strani” koja je aktivni učesnik globalnih dešavanja, a čiji se glas guši ili satanizira od strane propagatora ideje o ljudskim pravima i slobodi govora.

Drugi dio video dokumentarca „Došla je istina, nestalo je laži!” na originalan i upečatljiv način govori o motivima koji pokreću nevjerničke vojske u njihovim pohodima širom svijeta, poredeći ih sa motivima mudžahida, bacajući tako više svjetla na globalni sukob između onih koji ratuju za visoke plate i položaj a u interesu pohlepnih, mračnih šefova satanističkih vlada Zapada, i onih koji su ostavili visoke plate i ovosvjetske položaje da bi ratovali za uzdizanje Allahove riječi i uspostavljanje pravde na zemlji.
Zašto ratuju nevjernici, a zašto mudžahidi? Ko je i zašto izmislio „islamski terorizam” i ko su, u stvari, pravi teroristi? Ovo i još mnogo toga saznajte u zaista izvanrednom video dokumentarcu „Došla je istina, nestalo je laži!”, koji je preveden na bosanski jezik.

Priprema: Put vjernika

Ključne riječi: {tortags,4185,1}

NOVO NA SAJTU

Nove žrtve islamofobije: U terorističkom i rasističkom napadu ubijeno devet ljudi...

0
Islamofobija je ponovo uzela danak, ovoga puta u Njemačkoj. Urodili su plodom aktivnosti islamofobnih medija i evropskih desničarskih (nacističkih) stranaka, koje niko u Evropi...
kaba-mekka-islam

Osobine stranaca (gariba)

Preporučeni sadržaj

Sigurna kuća za ratne zločince

0
Kada vam osuđeni i presuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj stoluje u parlamentu, predstavlja političku, društvenu, spisateljsku, izdavačku i rijaliti zvijezdu, onda je vaša kuća –...

Islamske teme