Video: Kako su Rusi ponizili Asada u njegovoj zemlji

Popularno na sajtu

Ruski predsjednik Vladimir Putin je tokom iznenadne posjete ruskim vojnicima u Siriji naredio povlačenje dijela vojnika iz te države.

Ovo je vjerovatno još jedna od predstava ruskog teroriste, jer je i ranije naredjivao povlačenje trupa iz Sirije, dok se u praksi njihov broj drastično povećavao, dostižući zvaničnu brojku od 3 000 terorista, dok ih je nezvanično vjerovatno duplo više.

Naime, dobro obavješteni izvori navode da Rusija u Siriji ratuje za račun Irana, koji iz straha od odmazde arapskih zemalja nije mogao direktno koristiti svoje zračne snage u Siriji, već je angažirao Putina.

Putin je to rekao tokom iznenadne posjete ruskoj zrakoplovnoj bazi Humejmin u sirijskoj pokrajini Latakija, gdje je razgovarao sa sirijskim kolegom Bašarom al-Asadom i obratio se vojsci.

No, ono što su kamere zabilježile povodom ove posjete je brutalno poniženje koje je alevijski zločinac Asad pretrpio od strane Rusa. Naime, kada je Asad poput ponizne pudlice zamahnuo repom i požurio za svojim gospodarom Putinom, kako bi mu se pridružio smotri ruskih vojnika, bio je elegantno spriječen od svog ruskog brata.

O čemu se radi, pogledajte na snimku ispod:

(Put vjernika)

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz