Beograđanin iz Sirije poručuje muslimanima BiH i Sandžaka: Ima da vas iz hobija tamanimo i vaše pogane majke i kćeri (+ foto)

Popularno na sajtu

Poslijednjih nekoliko mjeseci pokrenuta je masivna medijsko-politička kampanja protiv muslimana, sljedbenika sunneta na teritoriji Bosne i Hercegovine i Sandžaka, koji su se odazvali pozivu u pomoć sirijskom narodu kojeg brutalno teroriše režim porodice Asad, koja vlada Sirijom punih 40 godina smatrajući da je to njihovo bezuslovno pravo.

Kulminaciju ove kampanje smo vidjeli nedavno kada je usvojen prijedlog za izmjenu krivičnog zakona BiH u kojem se predviđa zatvorska kazna za svakog selefiju, pardon, za svaku osobu koja bude učestvovala na stranim ratištima, koja bude imala namjeru učestvovati i koja bude pozivala na učešće u ratu u Siriji.

Od tih muslimana koji su otišli u Siriju da bi odbranili one koje danas niko na Zemlji ne želi da brani, do sada nije zabilježen nikakav zločin gledajući sa šerijatskog aspekta, a ni sa aspekta Ženevske konvencije i međunarodnog prava, glavne zakonske osnove na koju se vraća zapadno-kršćanski svijet u pogledu ratovanja.

Njihov najveći “zločin” koji je inspirisao domaće političare na ovakve radikalne poteze jeste što su otišli da brane muslimansku dijecu i žene od domaćih i međunarodnih krvoločnih zvjeri, radi čega je bosanski režim odlučio da ih “spasi” od njih samih, ne mareći za to što je time direktno umanjio prijeko potrebnu pomoć nemoćnim Sirijcima.

Međutim, dok su sve oči uprte u selefije i dok se od njih čeka samo jedna “pogreška” da bi počelo njihovo “spašavanje” u vidu tamnica u koje namjeravaju da ih bacaju čak do 10 godina, a u Srbiji do 5, s druge strane državljanin Srbije, izvjesni Boban Vladisavljević koji se bori na strani Asadovog režima otvoreno poziva na ubijanje i masakriranje civila, rezanje njihovih ušiju, na ubijanje muslimana Pazara i njihovih majki i kćerki i sve to ostaje nazapaženo i neosuđeno od strane domaćih vlasti i medija.

U komentaru¹ koji je objavio 14. decembra, kao komentar u Facebook grupi Support for Bashar al-Assad from the Balkan people1, grupa koju vode administratori sa naših područja, Vladisavljević porijeklom iz Srbije, tačnije iz Beograda, napisao je stvari, koje da su došle od jednog bosanskog ili sandžačkog mudžahida iz Sirije, do sada bi njegovo lice bilo na naslovnicama svakog elektronskog i štampanog medija, ali s obzirom da on prijeti muslimanima i njihovim majkama i kćerima, onda to ne zaslužuje naslovnicu, osim ako ne ispuni prijetnje da bi tada licemjerno žalili za žrtvama. Vladisavljević svoj duži komentar počinjenje na način kako treba ubijati muslimane u Siriji:

Tačno. Nema više zarobljavanja. To je to što su svi linijski oficiri i operativne starešine govorile. Skotove ne treba ubijati ako se ikako može. Nego i tome učimo ljude, metak u noge i ispod pojasa,” pojašnjava Vladisavljević kako se treba pozabaviti sa svojim neprijateljima i dodavajući odakle mu takve i druge ideje:

“Običaj sa Balkana da se uzimaju trofeji, daje rezultate. Mnogo je ušiju saudijskih skotova završilo na ogrlicama. Opet ponavljam, svaka, ama bilo kakva ljudskost prema ovima je Greh prema Bogu. Samo najstrašnija smrt je dobra za međunarodnu vehabijsku zgadiju, za Saude pogotovo. Svi kažu i sa viših nivoa, Bez Milosti. Budite uvereni u to.”

Dalje u nastavku komentara, ovaj fanatični hrišćanski terorista – koji s obzirom na praksu rezanja ušiju za pravljenje ogrlica odražava svijest jednog primitivnog srednjovijekovnog barbarina i jednog prosječnog Asadovog četnika – kaže da se ne namjerava zaustaviti na tome i da za njega nema više nikakvih civila.

“Sad dolazi Šlag. Više neće biti nikakvih ,”civila”. Masa tekfirskih ološa čiji sinovi i braća ubijaju, platiće. Silovanja neće biti tvrdim vam to, ali će rezanje na delove BITI.”

Zatim ovaj ludi četnik, osjećajući da nije uputio dovoljno prijetnji, on nastavlja upućivati i prijetnje muslimanima sa ovih područja, tačnije muslimanima sa područja Sandžaka:

“Životinjama koje čitaju ovo, evo da vam poručim: Bežite inače ni Brodarevo ni centar Pazara vam neće biti siguran. Ima da vas iz hobija tamanimo, i vas i vaše pogane majke i ćerke… seme vam se zatrlo. Sad ćete videti sve “konvencije” hehe. Ove noći već se oko Halepa mnoge ‘konvencije’ primenjuju.”

“I još jednom… Mrtvi ste, ali to ne znate. Ne samo vi nego i keruše što su vas okučile na džubrištu.”

O kakvim se “konvencijama” koje sprovode ove psihopate oko Halepa radi nama trenutno nije poznato, međutim poznavajući zločinački sirijski režim i njegove četnike, za pretpostaviti je da je bilo “rezanja na dijelove i rezanja ušiju” sirijskih žena, djece ili bespomoćnih zarobljenika čime se on na kraju svog komentara ponosi.

“A “ogrlicu” (pola oficirske, pola vojničke uši) za vas ‘kalife’ i ’emiri’ dajem kao starim znancima u pola cene. 600 evrića. Ponuda važi samo nedelju dana hehe.”

Na kraju pozivamo muslimansku i nemuslimansku javnost u BiH, ali i u čitavom Balkanu da budu svjedoci da će ove prijetnje i zločini, koje je uradio ovaj terorista radi kojih bi mu pozavidjeli i španski inkvizitori, proći nekažnjeno i neosuđeno od strane onih koji se danas svim silama zalažu da zaustave muslimane da idu u odbranu sirijske djece i žena, od ovog povampirenog ološa za koje kako i sami tvrde više ne postoje civili. “A Allahu oni neće moći umaći.” (85:20)

Ispod vam prilažemo fotografiju ovog zločinca i slike (screenshots) njegovog komentara u cijelini, podijeljenog u dva dijela radi lakše čitljivosti (kliknite na sliku da biste je vidjeli u punoj veličini).

Put vjernika – Odjel za monitoring

Fusnota:

1. Komentar i dalje stoji u Facebook grupi i možete ga pročitati ovdje .

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz