Demokratija na djelu: Senat Sjedinjenih Američkih Država dozvolio bestijalnost američkim vojnicima

Objavljeno / ažurirano:

Seksualna izopačenost američkih vojnika postaje raznovrsnija. Nacrt Zakona o vojnom budžetu, koji je usvojio Senat SAD-a, sadrži odredbu kojom se ukida kazna za vojnike koji izvrše sodomiju,objavio je Asošijated Pres (AP). (Sodomija/zoofilija/bestijalnost predstavlja doživljavanje polnog zadovoljstva prilikom polnog odnosa sa životinjama).

Ukinut je član 125. Zakona o vojnom pravosuđu u kojem stoji da je svako lice “koje izvrši neprirodan seksualni čin sa drugom osobom istog ili suprotnog pola ili sa nekom životinjom krivo za sodomiju. Osobama optuženim za sodomiju će biti suđeno pred vojnim sudom.”

Predsjedavajući Komiteta za oružane snage, senator Karl Levin, izjavio je juče da je ukidanje gore pomenutog člana uobičajena promjena u zakonu. Vrhovni sud SAD-a je 2003. godine ukinuo zabranu sodomije jer je ista u suprotnosti sa odredbama Ustava SAD-a, tj. zabrana sodomije je neustavno kršenje privatnosti.

Senatori trenutno usaglašavaju konačnu verziju nacrta Zakona o odbrani koja je odobrena od strane Predstavničkog doma. Rezultirajuća konačna verzija zakona će odrediti nova pravila ponašanja za vojna lica. U budućnosti će američki vojnici moći slobodno imati seksualne odnose sa bilo kim – čovjekom, psom, pa čak i sa svinjom. Seks sa životinjama postaje legalan jer je u skladu sa demokratskim slobodama koje su propisane i zagarantovane Ustavom Sjedinjenih Američkih Država.

Sodomiti su u septembru ove godine ostvarili pravo da služe u američkoj vojsci, ne krijući svoje seksualne perverzije. I ranije su sodomiti oba pola mogli da služe u američkim oružanim snagama, ali su sodomiju morali izvršavati u strogoj tajnosti. Oni to sada mogu da rade otvoreno.

Obradovani odlukom, sodomiti su odlučili da se ne zaustave na tome. Oni će uskoro zahtijevati da američka vojska priznaje brakove vojnika sodomita kako bi i njihovi “bračni partneri” (psi, svinje,…, op.PV) ostvarili privilegije i beneficije koje se dodjeljuju supružnicima vojnog osoblja.

Izvor: www.kavkazcenter.com

Prijevod i obrada: Put vjernika

NOVO NA SAJTU

Video: Izraelske snage pokušale oteti ranjenog Palestinca iz vozila hitne pomoći

0
Izraelske snage su pokušale iz vozila hitne pomoći oteti Palestinca koji je ranjen tokom protesta protiv izraelskih vlasti koje žele na području Jordanske doline, javlja Anadolu Agency (AA).
Sabur

O etici strpljivosti

Preporučeni sadržaj

Islamske teme