DEMON

Popularno na sajtu

Nisu prošla ni dva dana od objavljivanja našeg teksta kada smo pisali kako šitsko-kršćanske horde zla pod pokroviteljstvom libanske države maltretiraju muslimane u zatvorima specijalno namjenjenim samo za sljedbenike suneta, a već nam iz Afganistana dolaze snimci čija je uloga sipanje enormnih količina soli na krvavu ranu islamskog umeta.

Riječ je o specijalnoj školi za fizičku torturu gdje se izučavaju najokrutniji oblici maltretiranja i tjelesnog iscrpljivanja. To je škola za trening krajnjih granica izdržljivosti čovjeka. Svakako pogađate da su pokusni kunići t.j. laboratorijski miševi u toj školi horora, ko drugo ako ne muslimani.

Inkvizicija srednjeg stoljeća ja reinkarnirala svuda po svijetu gdje su muslimani podigli glas protiv imperijalističkih snaga predvođenih sotonskim ideologijama čija je glavna poruka: uništite islam i sprovedite konstantni genocid nad njegovim sljedbenicima!

Kada smo čitali o biografiji ashaba i to kako su bili maltretirani, neki od nas bi zaplakali, nekima bi se naježila koža a neki bi jednostavno zgroženi šutili i molili Allaha za oprost. Sjetite se kako su mučili Bilala, radijallahu anhu. Sjetite se Hababa ibnil-Ereta, radijallahu anhu. Sjetite se Amara i njegovih roditelja, radijallahu anhum.

Međutim, šta ostaje nama muslimanima danas kada su sve te slike oživljene i dešavaju se svakodnevno naočigled svih nas!? Svi smo mi postali legitiman cilj svakojakih vrsta oružja preko čijeg nas nišana posmatraju zvijeri željne naše krvi. Odakle sve to iznenada i to na ovakav monstruozni način!? Ili nije baš iznenada!?

Kur'an nam govori o prevelikoj akumulaciji mržnje nevjernika prema islamu i upozorava nas na opasnost njihovih spletki i intriga koje na kraju rezultiraju ratovima što se namjeću muslimanima koji su po nepisanom pravilu unaprijed određene žrtve jer ne raspolažu nikakvim sredstvima efikasnog otpora ako se zna da oni ne upravljaju  državnim resursima poput ekonomije ili vojne mašinerije.

„Ni rodbinstvo ni sporazum, kada je vjernik u pitanju, ne poštuju, i sve granice zla prekoračuju.“ (Kur'an, Et-Tewbe/10)

S druge strane veliki belaj je u tome što naš muslimanski mozak na globalnom nivou još uvijek ne funkcioniše aktivno u želji za pronalaženjem efikasnog riješenja kako se zaštititi od monstruoznih nasrtaja na čast i integritet muslimana. To je onaj dio muslimanske zajednice što vjeruje u političku koristoljubivost duboko ubjeđeni da su muslimani dragulj svjetske zajednice a posebno zapadnog društva.

Da je tako nešto naivno i nerealno svjedoči agresivna politika četničko-ustaškog tabora u regionu koji veoma efikasno guši element muslimanskog motiva baš na tlu Evrope gdje su muslimani domicilni žitelji.

U međuvremenu, također stradamo i od fenomena idiotskog pacijenta kojem su, na žalost, na operacinom stolu mozak otkrili u analnom otvoru. Taj pacijent sebe pripisuje islamu a muslimanima nudi alternativu koja nema veze sa islamom: ili ste sa našom teokratskom državom ili ćemo vas daviti, spaljivati i jao, jao, jao…

Za to vrijeme, najbolji sinovi umeta, oni koji su pružili otpor agresorima što su navalili da im ubijaju djecu, siluju žene i kolju nemoćne starce, završavaju u zatvorima demonskih sinova jer samo takvi dželati posjeduju maštu i crnu fantaziju kako maltretirati borce iz redova blagoslovljenog džihadskog pokreta Talibana.

Snimak koji je pred vama je klasičan prikaz suradnje između krstaša i otpadnika što ratuju protiv Talibana ili iz koristoljublja ili iz mržnje. Dok izdajnički psi afganistanske Sjeverne Alijanse maltretiraju muslimana, američki plačenici stoje sa strane i uz konkretne instrukcije posmatraju proces tjelesne torture koja se sprovodi od strane onih koji punih ustiju govore da su borci u ime demokratije i ljudskih prava. Oni se bore protiv terorizma i terorista!

Za Put vjernika: Ebu Haris

 

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz